Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta
Prosta delovna mesta

Pri samem pregledu, kje naj oseba najde prosta delovna mesta je malo ponudnikov. Med njimi sta dva največja : Zavod za zaposlovanje ter mojedelo.com. Vsi ostali so manjši in se trudijo – to moramo priznati. So pa tudi tisti, ki samo od teh kopirajo na svoje strani, potem pa te obmetavajo z reklamami. Teh pa se izogibajte.

 

Kako najti prosta delovna mesta?

Enostavno. V google napišite : zavod za zaposlovanje ali mojedelo.com.
In dobili boste želene strani z vsebino. Če pa tudi to ni dovolj pa malo pobrskajte po googlu. Vendar sami pazite, da ne pridete na stran, kjer mrgoli reklam.


prosnja-razgovor


Ko najdete pravi oglas pazite!!!

Ko najdete pravi oglas za vas morate paziti, kaj boste na ta oglas tudi poslali. Natančneje napisano – kakšno je vaše gradivo. Ravno danes sem dobil v komentar prošnjo za delo v kateri še je pisalo, kdaj je oseba služila vojaški rok in kje. Pri tem pa je pozabila omeniti, kaj vse je na določenem podjetju delala in se tam naučila. Kaj je za direktorja bolj pomembno, da dobi podatek, kje in kdaj je oseba bila v vojski ali kaj vse zna delati? Zato pazite, kaj gre od vas.

 

Preveč je strani z oglasi

Sam mimam rad, da pridem na določeno stran, kjer je polno oglasov. Če pa še kje malo narobe kliknem potem pa se že dela prevezava na drugo stran in … Tega jaz osebno nimam rad. In takih strani se tudi izogibam. če se vprašate, zakaj pa mojedelo.com nima oglasov pa je enostaven odgovor : ta podjetja, ko oddajo oglas ga tudi plačajo. Zato je ta stran tako lepa in urejena.

 

Kaj pa vi pošljete naprej?

Če ne veste, kakšno je vaše gradivo mi ga pošljite, da vam ga pokomentiram. Ne skrbite za moj čas, ker si ga rade volje vzamem.

 

Toliko na kratko in res hvala, da ste me obiskali
Sandi
Pišite mi kaj.

Tema : prosta delovne mesta


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 – – – – – – –

 – Prosta delovna mesta –

Prosta delovna mesta
Prosta delovna mesta

Na temo “Prosta delovna mesta” je zelo težko. Delodajalci se ponavljajo, ker sami direktorji ne znajo voditi podjetja, še bolj pa ne zaposlenih. Če bi direktor vsaj enkrat šel delat z navadnim delavcem, bi se sam odnos bistveno spremenil.

– – – – — –

Prosta delovna mesta
Prosta delovna mesta
Prosta delovna mesta
Prosta delovna mesta

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri