Prosta delovna mesta Celje z okolico

Prosta delovna mesta Celje z okolico

Prosta delovna mesta Celje z okolico

Prosta delovna mesta Celje z okolico je lep izbor podjetij. Ampak svetujem pa vam eno. Prošnjo za delo vam pomagam napisati jaz, vi pa boste samo pošiljali.

 

Prosta delovna mesta Celje z okolico

Prosta delovna mesta Celje z okolico
Prosta delovna mesta Celje z okolico

Prosta delovna mesta Celje z okolico je predvsem na prvem mestu za tiste, ki iščejo neko novo delovno okolje. In nočejo gledati oglasov ter podjetij, ki jim vedno nekaj manjka ter vedno iščejo nov in svež kader. Mnogi mislijo, da je s takšnimi podjetji nekaj narobe. Mogoče pa imajo prav. Mogoče pa poznajo nekoga v tistem podjetju pa ne želijo iti tja delati, ker poznajo delovne razmere. Saj vemo, delo je delo. Ampak pogoji in tisti strupen jezik -> ta pa je najhujši, kajne?

 

Torej, kaj vam priporočam?

Da vam prošnjo za delo pomagam napisati jaz. Ker se na to spoznam in bo za vas najlažji način. Od vas potem je samo, da boste začeli pošiljati to prošnjo na podjetja, ki nimajo razpisanega delovnega mesta. torej, pošiljali boste na slepo. S tem boste videli, da bo odziv drugačen in presenečeni boste, koliko oseb vas bo kaj podrobnega vprašalo po telefonu. Tako boste takoj vedeli, da pa ta podjetja iščejo nekaj, kar drugi ne znajo. Povedali vam bodo to, kar iščejo in rabijo.

 

A ste samoiniciativni?

Potem je na vas, da izveste, da vam je podjetje ponudili neko informacijo o tem, katero znanje jim primanjkuje ter ga želijo imeti. To je tisto, kar lahko izkoristite. Si pridobite znanje in ponovno pokličete ter prosite za razgovor. To lahko traja nekaj mesecev ali pa tudi do pol leta. Zamislite si, da ste oseba, ki živi starši, ki jih neguje. Ni časa za redno delo. A nekaj časa pa se vedno najde. Tukaj je oseba spoznala, da lahko nudi računalniško pomoč – administracija. Kupila si je paket ter šla od začetka do koca. Ko je to naredila je šla iskati podjetje. In našla ga je. Seveda so ji prej nudili vso podporo ter še jo nekaj naučili. Ampak v glavnem pa je osnove vedeli. Cena tečaja je bila cca. 122$ preko udemy.com.

 

Ampak oseba je pokazala tisto, kar drugi ne

In to je … to. Samo to. Ko podjetju pokažete, da ste drugačni od ostalih se vam bodo začela odpirati vrata. In potem bo lažje ter vsak nadaljnji korak bo boljši in znanje bo kar prihajalo k vam in s tem boste začeli služiti. Tako da, pišite mi. lažje vam bo. Pa še prej boste prišli do cilja. To je najbolj enostavnejši način, da se pride do tiste točke, ki jim pravimo cilj.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prosta delovna mesta Celje z okolico

 

… dobila poskusno delo enega meseca …

G. Sandi mi je zelo pomagal. Prišla do razgovora ter dobila poskusno delo enega meseca. Delo je v proizvodnji ter več-izmensko. Hvala lepa, Maja, Rogaška Slatina

Prosta delovna mesta Celje z okolico
Prosta delovna mesta Celje z okolico

… sem naredila zdravniški pregled …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala za vso pomoč in podporo. Danes sem naredila zdravniški pregled za delovno mesto “lahka dela v proizvodnji”. Super in hvala lepa za pomoč! Florija, Hajdina

 

… wooowww glede vaše pomoči …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Moram napisati samo -> wooowww glede vaše pomoči. Samo to. Hvala!!!! Vikica, Rogatec

 

… prišla sem do razgovora, vendar …

Spoštovani. Prisluhnila sem vašim nasvetom ter začela iti v akcijo. Kar hitro se je poznalo. Prišla sem do razgovora, vendar dela nisem sprejela, ker je minimalna, direktor jamra in več-izmensko delo. Tega pa res ne potrebujem še sedaj, kajne? Vseeno, g. Sandi hvala lepa za vse! Marjeta, Ihan

 

Prosta delovna mesta Celje z okolico
Prosta delovna mesta Celje z okolico

 

Mogoče vam lahko pomagam tudi tukaj :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri