Prosta delovna mesta Celje

Prosta delovna mesta Celje

Prosta delovna mesta Celje

Prosta delovna mesta Celje čakajo na vas in vašo znanje. Potrudite se in naj bo vaša prošnja za delo tako dobra, da boste z njo prišli vsaj na en  razgovor.

 

Prosta delovna mesta Celje

Prosta delovna mesta Celje

Povezava : https://www.iskanjedela.si/

Vir : https://www.iskanjedela.si/search-jobs?distance=1&where=Celje&jobId=2812280

Zgornja povezava je direkt na spletno stran z vsemi parametri in vsem, kar potrebujete, da že takoj vidite, kaj in kako. Kakšna dela so na voljo in kaj od tega ustreza tudi vam. Še bolj pa to, da vse ne ustreza vam in je potrebna selekcija že pri teh oglasih. Zato pazite, kaj boste poslali, ker pa spet toliko prostih delovnih mest verjetno ni, katere bi ustrezale vam, kajne? Tukaj se mogoče na teden ali mesec najde 2-4 delovna mesta, ki ustrezajo nekemu profilu kandidatov.

 

Potrudite se

Še vedno ne vem, da oseba napiše “z veseljem bi delal v vašem podjetju” pri tem pa je samo gradivo en zmazek. Boli, ko preberem prošnjo pa sam ne vem, kaj oseba sploh želi povedati. Kako glupo še je celo pri direktorju ali drugih, ki preberejo pa ne vedo, kaj so prebrali. Če se piše prošnja za delo v proizvodnji pišite o tem. In ne o tem, kako ste prodajali zelenjavo v Hoferju, Šparu ali Tušu. Ne. To direktorja ne zanima. Njega zanima, kje mu lahko že takoj pomagate na področju lahkega fizičnega dela – v njegovi proizvodnji.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Če ne pridete do razgovora mi pišite. Enostavneje bo. Predvsem vam lahko pomagam tako, da pokomentiram vaše gradivo. Da dobite drugačno mnenje. Mnenje, ki ga boste ali pa ne boste upoštevali. A bo pa drugačno od vseh ostalih. To pa zagotovo.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prosta delovna mesta Celje

 

… in vse zavrnitvah …

Lepo pozdravljeni. Pri iskanju dela in vse zavrnitvah sem g. Sandija prosila za pomoč. Že samo to, da mi je odpisal in podal komentar sem spoznala, da nisem na pravi poti. Čeprav so vsi moji sorodniki bili zelo navdušeni nad mojo prošnjo g. Sandi pa le ni bil. In, ko je odgovoril sem spoznala, zakaj me nihče noče povabiti na razgovor. G. Sandi hvala za vse.

Prosta delovna mesta Celje

 

… prodajalka v avto salonu …

Lepo pozdravljeni. Sem iz okolice Celja in že 1 mesec iščem delo. Ampak, kot prodajalka v avto salonu. Žal pri tem nisem imela sreče. Potem pa sem brezveze poslala prošnjo, kar na neko podjetje pa so me poklicali na razgovor. Moj pristop se jim je zelo dopadel in zato so mi ponudili delo za servis strank na trenu. Delo opravljam že 1 dober mesec in ni kaj, da bi jamrala. G. Sandi hvala za pomoč.

 

Prosta delovna mesta Celje

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

5/5 - (17 votes)
Posted in Tips – smart tips.