Prosta delovna mesta gorenjska

Prosta delovna mesta gorenjska

Prosta delovna mesta gorenjska

Prosta delovna mesta gorenjska. Jap prelepa gorenjska ter vsako prosto delovno mesto. Vendar ne pisal o prostih delovnih mesti, ker to lahko najdete sami.

Tukaj :

Drugi pa se ponavadi samo ponavljajo. Bolj iz tega razloga, da še kako reklamo zraven tržijo. Pa saj veste sami, če pridete na neko stran, pa vas zasipajo z reklamami … zakaj bi ostali sploh tam?

 

Prosta delovna mesta gorenjska

Jap … gorenjska je lepa. In tudi tam, je kar prostih nekaj delovnih mest. Vendar se splača potruditi prav za vsako, katera vam ustreza in ste prepričani, da lahko samemu podjetju tudi pomagate. Pisal pa bom o tem, kako se na sam oglas pripravite. Kaj naj pošljete in kaj morate zagotovo napisati. Še bolj pa … kaj zbrisati takoj.

 

Pa gremo …

Pišite

Pišite o tem, kje lahko samemu podjetju res pomagate. Kaj bo takoj pridobil z vašim znanjem in vašimi pridnimi rokami. Tudi s strokovnimi izkušnja. Pišite. Vi samo pišite, kje bo podjetje takoj imelo profit, če se odloči za vas.

 

Ne pisati

Predvsem ne pisati, kaj imate radi. Kakšno delo iščete. Tega nikogar ne zanima. Včasih se tudi sam sprašujem, zakaj oseba pošlje neko prošnjo za delo pri tem pa v samem besedilu napiše, kako je vesela, da imajo prosto delovno mesto … potem pa napišejo, kaj si oni želijo in iščejo. To gre v koš. Zakaj sploh pišejo?

 

Sedaj veste, da je celota popolnoma odvisna samo od vas

Ko se osebe pritožujejo, da ne pridejo do samega razgovora, so si v veliki večini krive same. Žal. Če bi vsaj malo drugače napisale bi lahko bilo res drugače. seveda za tista podjetja, ki imajo težko delo, tam vsak delo dobi takoj. Brez prošnje in brez vsega. Samo da je tiho in dela. A drugje, pa se je potrebno potruditi in izkazati.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še določeni koraki se bodo hitreje poznali. Pišite mi. Lahko pa tudi ne. Vse je odvisno samo od vas. Pišite mi, ker vam bo lažje. Ampak, da vam ne bo pretežko … prvo mi pošljite vašo gradivo, da ga pregledam in brezplačno pokomentiram. Da boste dobili prve besede glede celotne vaše zadevice.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prosta delovna mesta gorenjska

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri