Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava vam lahko odprejo lepo pot v vaši novi karieri. Ali pa se vsaj karierna pot spremeni in nadgradi.

 

Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava

Več o prostih delovnih mestih : https://www.ess.gov.si/

Skratka. Tukaj lahko najdete s kakšno izobrazbo lahko pridete do zaposlitve. Npr. “TEKSTILNO KONFEKCIJSKI TEHNIK” lahko dobi delo, kot “Sobar”. Nekaj je. Vsaj nekaj je za tiste, ki si v svojem poklicu ne morejo najti zaposlitve, ker jih enostavno ni. To je žalostno, a nekateri poklici stagnirajo, ker se delovna sila išče drugod – v tujini. Kar pa sploh ni OK za naše razmere. Po drugi strani pa so nekateri poklici tudi minimalno plačani, kljub temu, da se oseba trudi in matra. Kar pa spet ni pravilno.

 

Kje ste ostali Vi?

Ja Vi? Kje ste ostali Vi? Mene zanimate samo Vi. V tem trenutku, ko to berete me zanimate samo Vi. In prav nihče drug. Res ne. A zakaj je temu tako? Mogoče zaradi tega, ker ste na moji strani z nekim razlogom. Nekaj vas je privedlo do moje strani. Nekaj iščete in … morate vedeti, da v nekem trenutku Vam lahko pomagam. Osebno. Kljub temu, če oseba vse prebere, kar sem do sedaj napisal, še vedno to ne bo to, kar jaz vem, znam in lahko dam naprej. Razlog je enostaven :

 

Danes sem po radiju poslušal Dejana Zavca

Super dečko, ni kaj! Ampak povedal je nekaj drugega. Ne glede, kako te nekdo lahko močno udari še zdaleč ne pomeni, da te bo tako bolelo, kot pa ti pove, kakšne besede v živo. In glede tega ima prav. S tem se tudi sam strinjam. Tudi o tem sem pisal še pred tem, ko sem danes poslušal ta radijski pogovor. Važne so besede, ki se napišejo v določeni prošnji za delo ali samem življenjepisu. samo to. In v nekem trenutku je potrebno izbrati tiste besede, ki ustrezajo v tisti dani segment in v tistem trenutku. Samo to. To je vsa skrivnost. In tega se ne da napisati. To se da samo povedati. Ker samo z besedami in tisto energijo lahko oseba začuti, kar želim jaz povedati.

 

Kakšno rešitev pa sploh iščete?

Če iščete magične besede, ki vas bodo ponesle do razgovora – pozabite. Če iščete res dober primer, da boste samo prepisali ter vstavili vaše podatke in prišli do razgovora – pozabite. Tega jaz tukaj nimam in ne bom nikoli imel. Žal. Če iščete samo je bolje, da zaprete sedaj to stran in greste drugam. Škoda vašega časa, ki je mimogrede res pomemben in dragocen. A teh dveh rešitev pri meni ni. Ne. Vsaj napisanih ne. Drugače pa je, če se slišimo in gremo skozi ter se pogovorimo. Tisto pa je drugače. Popolnoma drugače. Je hitreje in oseba dojame, kaj in kako se temu streže ter kako naj nastopa naprej.

 

A si želite osebnega pristopa?

Sploh ni problem. Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Tako, kot sem napisal “mogoče” in tukaj se pri tej besedi nisem pravi nič zmotil. Ker čudežev pa ne delam. Če pa boste pogledali splet ter našli še druge osebe, ki svetujejo in na veliko pišejo o prošnji za delo ter da boste z njihovo pomočjo prišli 100% do razgovora -> jaz vam tega ne obljubljam. Ne gre. Razmislite. A poznate besedo “veze in poznanstva”? A jo?

 

Kaj pa to sploh pomeni v praksi?

zaradi zakonodaje se razpiše delovno mesto vendar je tukaj kandidat že znan. Vam oseba, ki obljublja 100% razgovor pri tem pomaga in … a boste prišli do razgovora ali ne? Če direktor že ima osebo za to? A si bo direktor vzel njegov dragoceni čas in povabil še vas? Jaz takega gradiva ne znam napisati. Žal ne. In to priznam. Se pa trudim. Prekleto trudim. A peko vez in poznanstev tudi jaz ne morem priti do razgovora. Pač tako to je. In to je treba vzeti v zakup.

 

Skratka, če imate težavo, da ne pridete do razgovora mi pišite

Tako bo najlažje. Pošljite mi CV pa se slišiva in greva skozi. Da. To sploh ni problema, da pokomentiram vaše gradivo. Mogoče so male napake ali pa ste zgrešili celotno pot. In lažje je. Da pogovor je lažji in hitrejši. Seveda obstajajo vprašanja, ki se lahko sproti rešujejo in celota je lažja. Samo od vas je sedaj odvisno ali boste ali ne. Ali želite ali ne. Sedaj ste na vrsti vi.

 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prosta delovna mesta Lendava

– – – – – – – – – –

Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava

– – – – – – – – – –

Prosta delovna mesta Lendava

Prosta delovna mesta Lendava

– – – – – – – – – –

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.