Prosta delovna mesta Ljubljana

Prosta delovna mesta Ljubljana

Prosta delovna mesta Ljubljana

Prosta delovna mesta Ljubljana
Prosta delovna mesta Ljubljana

Prosta delovna mesta Ljubljana je za osrednjo-slovenijo velik poudarek. Namreč Ljubljana ima veliko prostih delovnih mest pri tem pa pogojuje z velikim znanjem in delovnimi izkušnjami. Kar pa jih po eni strani razumem, po drugi strani pa bi bilo lepo dati priložnost tudi tistim, ki so končali šolanje in se želijo izkazati.

 

Prosta delovna mesta Ljubljana

Ko boste našli prosto delovno mesto v Ljubljani se morate takoj zavedati in pazite – ta delovna mesta v Ljubljani so zelo zaželjena in je velik naval. Zato pazite, kaj boste od sebe dali in poslali. Ne kar nekaj. Ker potem pas bo vaša konkurenca pohodila in ne boste prišli niti do razgovora, kaj šele v samo podjetje.

 

Težko je in konkurenca je velika

Konkurenca je res velika. Prosta delovne mesta Ljubljana je zelo iskan pojem v samem Googlu iskalniku. Ampak, ko najdete pravo delovno mesto za vas pazite, da se sama prošnja lai sam življenjepis striktno temu delovnemu mestu tudi prilagodi. Ker, če ne … ne bo rezultata.
Rezultata pa lahko tudi ni, ker so dejavniki :

  • veze in poznanstva
  • kakšen drug razlog pri čemer podjetje ne išče novega zaposlenega

 

Ja … ta Ljubljana in prosta delovna mesta

Tudi sam poznam nekaj posameznikov, ko dnevno vozijo v Ljubljano. Baje, da je tam boljša plača. A, če vso celoto vzamemo in izračunamo na papirju dobimo jasen rezultat. Ta oseba ni rada doma. Zato se raje vozi velik km vstran od doma in je cel dan vse do noči v pisarni … samo, da ni doma. Ker za enak mesečni dohodek, ki osebi ostane bi enako delo dobila tudi v Mariboru ali njeni okolici. Zagotovo. Zamislite si, kdaj se mora oseba vstati, da pride do 07.00 v pisarno in je tam do 15.00 ali še dlje. Kar je. Potem pa še mora nekaj jesti in … prevoz ter kilometrina. Vse to je dodatni strošek. In slab matematik bi prišel tukaj do dobrega izračuna.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam pokomentiram in potem grem dalje.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prosta delovna mesta Ljubljana

 

– – – – – – – – – –

Prosta delovna mesta Ljubljana
Prosta delovna mesta Ljubljana

– – – – – – – – – –

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri