Prosta delovna mesta Nova Gorica

Prosta delovna mesta Nova Gorica

Prosta delovna mesta Nova Gorica

Prosta delovna mesta Nova Gorica lahko najdete na spletu. To si morate poiskati sami. Spodaj bodo samo napotki, na kaj morate presneto paziti. Samo to. Za vse ostalo se sami.

 

Prosta delovna mesta Nova Gorica

Prosta delovna mesta Nova Gorica
Prosta delovna mesta Nova Gorica

 

Prosta delovna mesta Nova Gorica je tisti segment, kjer je potrebno, da se oseba sama znajde in poišče tisto, kar si najbolj želi. Saj vem, da je za vsakega najboljše, da dobi vse na pladnju, ampak v mojem primeru le ni tako. Tudi meni se ne da iskati vseh mest, ter jih tukaj izpostaviti. Res se mi ne da. Zato se bom poglobil v drugo smer. V tisto, ko oseba najde tisto, kar ji paše, a na koncu zajebe s slabo prošnjo za delo. In tega vam ne želim. Vsaj jaz ne.

 

Prosta delovna mesta Nova Gorica ter nekatere napake

# 1 – pošlje se kar nekaj

Tukaj ni nekega odziva ali pa sploh ne. Zato vi veste, da se morate posvetiti tisti zadevi, ki jo podjetje tudi išče. Težko je direktorju prebrati, ko išče tajnico, da bere o tem, kako je oseba delala v proizvodnji, ker zadnjih 30 minut je šla čistit WC. Če pa prebere, da se oseba spozna na računalnik, SAP program, … potem pa je razgovor tukaj.

 

# 2 – oseba ne napiše, kje lahko že takoj pomaga

Direktorji so vse preveč krat dobili, kar nekaj., In potem, ko so še to povabili na razgovor so spoznali … nič niso spoznali. Žal jim je bilo. Ker oseba, ne glede, če ni imela kaj napisati … tudi povedati ni kaj imela. Mogoče samo to “saj me boste že naučili”, a to je premalo. Zelo premalo.

 

# 3 – ne napišete za katero delovno mesto pišete

To je napaka med napakami. Zakaj oseba ne napiše, za katero delovno mesto kandidira? Pojma nimam. A se vam zdi čudno, da oseba pošlje, kar nekaj, potem pa bi jo direktor povabil na razgovor ter za tisto delovno mesto, za katero sploh ni kandidirala? Ne. To se ne dogaja. Direktorji se takšnih oseb izogibajo. In moramo jih razumeti.

 

In to je to

Do razgovora se priti tudi z dobro prošnjo za delo. No ni lih nujno. Ker so pred tem veze in poznanstva.

 

Kakšno pomoč pa vi iščete in potrebujete?

Pišite mi.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 



Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prosta delovna mesta Nova Gorica

Prosta delovna mesta Nova Gorica
Prosta delovna mesta Nova Gorica

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

 

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

 

… so mi ponudili 3 mesečno poskusno delo …

Lepo pozdravljeni. Evo. Ravno prišla od razgovora. Super sem, ker so mi ponudili 3 mesečno poskusno delo ter že v hitrem času grem na zdravniški pregled. Hkrati pa so mi povedali, da je sicer kolektivni dopust ter samo enoizmensko oz. dopoldansko delo, kar pa meni zelo paše. Komaj čaka. G. Sandi super ste in res hvala za pomoč. Ajda, Rakek

… sem ravno prišla iz razgovora …

Lepo pozdravljeni. Kako ste kaj? Jaz sem ravno prišla iz razgovora. Nisem nekam vesela, saj so mi ponudili več-izmensko delo, kar pa meni sploh ne ustreza. Vendar vi ste se zelo izkazali in spoznala sem, da je ta vaša pomoč zelo zelo učinkovita. Super ste. Hvala lepa ter lp, Antonija, Idrija

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

Prosta delovna mesta Nova Gorica
Prosta delovna mesta Nova Gorica

 

Mogoče pa vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri