Prosta delovna mesta Postojna

Prosta delovna mesta Postojna

Prosta delovna mesta Postojna

Prosta delovna mesta Postojna so in obstajajo. Je pa res, da se največ novih zaposlitev uredi samo s tem, da se trka na podjetje in se ponujajo pridne roke ter znanje.

 

Prosta delovna mesta Postojna

Prosta delovna mesta Postojna
Prosta delovna mesta Postojna

Povezava : ess.gov.si

Seveda Zavod za zaposlovanje je lep primer prostih delovnih mest. Je nekaj prostih delovnih mest, a nekaj pa jih je tudi za delo v tujini. Sedaj je tako, da ta panoga “delo v tujini” bi morala biti prav posebej na tej spletni strani in ne bi smela soupadati s temi, ki ponujajo delo v Sloveniji. Razlog je enostaven. Kljub temu, da te zaposli Slovenski delodajalec ti delo ponuja v tujini. In vsakomur to ne paše, ne ustreza in si tega sploh ne želi. Jaz si tega tudi ne želim, tako kot večina Slovencev. Če pa kdo res želi iti delati v tujino pa bi Zavod moral poskrbeti posebej za “delo v tujini”.

 

Prosta delovna mesta Postojna ter delo v tujini

Če si označiš, da želiš delati in da bi si našel delo samo v Postojni naj ti to iskalnik tudi omogoči. Ne pa, da imaš tukaj še ostale oglase, ki je delovno mesto v tujini ali pa v Mariboru. Mislim v Mariboru? Eno podjetje je oddalo oglas, da potrebujejo tržnika, delo je v Mariboru, a iščejo po vsej Sloveniji. Dvomim, da bodo koga dobili iz Postojne. Ali pač? Ne vem. Vem samo to, da je težko se vsaki dan voziti iz Postojne v Maribor in nazaj. Zahteva čas, napor na cesti in vso zbranost, ki jo sama oseba premore.

 

Torej Postojna

Postojna je lep kraj. Imel sem nekaj strank iz tega konca. Ampak z njimi je bilo boljše delati, kot pa z bilo katero drugo stranko, ki je izhajala iz Ljubljane. Postojčani so zakon! Pa gremo nazaj na prosta delovna mesta. Zgoraj sem napisal, da eno je prosto delovno mesto, ki ga je podjetje objavilo, drugo pa je potreba po boljšem delavcu. Kaj želim povedati. Samo to, da je več možnosti, da boste prišli do direktorja, če boste iskali in trkali od vrat do vrat, kot pa se samo prijavili na oglas.

 

Idite do podjetij ter jim ponudite svoje znanje in pridne roke

Kdo želi delati bo šel na teren. Včeraj je v moji pisarni bil mladenič, ki je 5 dni nazaj dopolnil 18 let. Je iz Albanije ter ima vse dokumente, da lahko dela. A kaj naj dela? Jaz mu dela nisem mogel ponuditi, ker nič takega za njega nimam. A sem mu predlagal na katero podjetje naj gre in res. Delo je dobil. Pomaga osebi za CNC stroju. Se uči. Plača minimalna + vsi dodatki, ki mu pripadajo. Ampak fant je šel tja in enako, kot mene prosil tudi tam. Vzeli so ga. Tukaj je ta fant ponujal samo pridne roke. Znanje pa bo seda začel pridobivati. Vsaj upam, da je prišel do osebe, ki mu bo katero zadevo tudi obrazložila, pokazala in mu bila mentor. Če je prišel do te osebe bo zelo hitro postal samostojen in celota se bo spremenila.

 

Zavihajte rokave in akcija

Ampak tukaj pa morate biti previdni. Predvsem pri vašem gradivu. Kaj sploh pošljete naprej? Kako se predstavite in kaj dobrega znate napisati o sebi? Katere besede izbirate in kako jih postavljate? Vse to je odvisno samo od tega, če vas bo direktor razumel vas bo želel spoznati. Če pa vas ne bo razumel pa gre celota v koš. To je popolnoma enostavno. To je dejstvo, katerega se ne zaveda vsak. Namreč vsak misli, da je pravi kandidat za neko delovno mesto. A na koncu ni edini. Je še več konkurence. Vaše konkurence. Mogoče so boljši od vas ali pa ne. Vendar sam direktor to ne ve.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

Tema : Prosta delovna mesta Postojna

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

Prosta delovna mesta Postojna
Prosta delovna mesta Postojna

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

Prosta delovna mesta Postojna
Prosta delovna mesta Postojna

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

Prosta delovna mesta Postojna
Prosta delovna mesta Postojna

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

5/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri