Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja so kratka in se hitro zasedejo. A zakaj? Ker tukaj so strokovnjaki. Ti nekaj vedo in ne čakajo, da bo konec oglasa. Ne. Direktorji pa tudi ne.

 

Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja

Več o prostih delovnih mestih za računovodje lahko najdete tukaj – https://www.iskanjedela.si

Pa gremo od začetka. Ko podjetje išče računovodjo v 98% nekoga že ima izbranega. Tisti del, ki pa nima še izbranega pa išče najboljšega. Nekoga, ki ga bo lahko zaposlil in da bo na podjetju imel vse finance in vso računovodsko podporo. Ker večina podjetij s katerimi sodelujem imajo zunanje računovodske izvajalce. Če prav pomislim, da vse stranke, ki jih imam imajo zunanje računovodske firme. A zakaj se direktor potem odloči, da bo celoto spremenil in jo imel v podjetju? Razlogom je kar nekaj.

 

Podjetje se veča

S tem pa se tudi večajo delavci in tudi računovodski izkazi ter vse, kar je s tem povezano. A na koncu pa se podražijo tudi servisi. Hkrati pa se zakonodaja spreminja in je lepo nekoga imeti v hiši. Ki dela samo za tebe in ti je ves čas na voljo. To pa v današnjem času veliko šteje. Da imaš informacijo že na dosegu roke ter tudi izobraževanje ter vse, kar je s tem povezano. Zato je podjetjem zelo lažje, da imajo svoje računovodje.

 

Znanje

Pred leti smo za podjetje iskali rešitev. Niti računovodski servis s katerim podjetje sodeluje o tem ni vedelo in se s tem problemom sploh niso ukvarjali. Rekli so samo “mi tega ne vemo” in to je to. Niti malo niso zavrteli telefon ter koga povprašali. In potem je direktor sam iskal rešitev. Našel je osebo, ki se na to spozna. Hkrati pa tudi lepo in drago plačal. A je pomagalo. Kaj s tem podjetjem, ki ga plačuješ ter ti lepo reče, da ne ve in ti ne pomaga? Nič. Greš vstran. Greš k tistemu, ki ti je pomagal. K titemu, ki se je naprezal in sam iskal informacije. Pač greš k tistemu. In potem še konkurenca tudi.

 

Ta primer je bil v Mariboru

Sedaj ej na koncu ostalo nekaj podjetij, ki so pač ostala. A računovodskemu servisu se je zmajal renome ter iz ugodja so pristali na preživetju. Direktor ni več živel na veliki nogi, ampak je moral tudi sam španati vse vrvi. Ob tem je seveda jasno, da če odpustiš bilo koga, gre k konkurenci in potem bodo za njim odšli še ostali. In tega ni hotel. Nope in ne. Zato je sam pri sebi šparal, delavcem pa je dovolil, da so delali tako, kot nekdaj. Brez zavor.

 

Kakšna je njihova prošnja za delo?

Drugačna. Zelo drugačna. Bolj profi. Lepo izstopa in poudarja vse tisto, kar mora. Sam sem takih prošenj napisal kar nekaj in v veliki večini so bile zelo uspešne. A potrebno je dobro gradivo. Znanje in delovne izkušnje. Še bolj pa tista vez, ki jo sam direktor tudi išče.

 

Potrebujete prošnjo za delovno mesto računovodje?

Pišite mi. Lažje bo.

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja

Prosta delovna mesta računovodja

 

5/5 - (18 votes)
Posted in Tips – smart tips.