Prosta delovna mesta skladiščnik

Prosta delovna mesta skladiščnik

Prosta delovna mesta skladiščnik

Prosta delovna mesta skladiščnik imate na spodnji povezavi. Trenutni jih je kar nekaj, tako, da imate na izbiro mnogo podjetij. A vse tukaj ne objavijo prostega delovnega mesta.

 

Prosta delovna mesta skladiščnik

Prosta delovna mesta skladiščnik
Prosta delovna mesta skladiščnik

Vir in povezava : prosta delovna mesta skladiščnik

Tako. Tukaj je nekaj del za delovno mesto skladiščnik. Kaj je dobro vedeti še preden pošljete svojo prošnjo tja? Predvsem to, da lahko izpostavite delo z viličarjem ter delo za računalnikom. Ob tem pa je dobro tudi napisati, da ste komunikativna oseba, ki zna reševati tudi reklamacije ter ostalo papirnato vojno.

 

Kje začeti

Dobro in priporočljivo je, da imate dobro napisano prošnjo za delo. Ne to, da pišete o tem, kje vse ste do sedaj delali. Če pišete o tem ni dobra. Je povprečna. Ker dobra piše o tem, kje boste bodočemu delodajalcu pomagali. Ker on želi prebrati samoto, kje bo že takoj dobil korist od vas. In v tem je razlika. Velika razlika. Verjemite mi. Zato pa osebe ne pridejo do razgovora, ker pišejo o tem, kaj so delale in ne o tem, kaj ponujajo. To je faktno dejstvo in direktorji razmišljajo popolnoma drugače, kot delavci. Res in to drži. Če ne verjamete se lahko sami prepričate, ko pošljete 10 prošenj za delo pa niti enega odgovora. Tudi to že nekaj šteje. Je nek dokaz, da nekaj ni v redu in da nekje nekaj škripa.

 

Trkanje na tuja vrata

Zakaj pa ne. Sedaj, ko boste imeli boljše napisano prošnjo za delo skladiščnika lahko z lahkoto trkate na tista vrata, kjer ne objavijo oglasa. Splača se, ker nikoli se ne ve ali podjetje išče ali ne. Tudi sam direktor ponavadi sam išče svoj kader. In, če je kader dober je to super. Če pa se menjava pa celotna zadeva škripa in tukaj potem ni nikoli bilo super delati. Ali pa vsaj delati z veselje. Ne, če podjetju škripa poslovna klima ter delovni odnosi ter je slabo vzdušje med sodelavci je to kaos za delo. In tukaj ljudje oz. sodelavci trpijo.

 

Klic

Sedaj ste naredili vse. Imate dobro prošnjo za delo, pisali ste bodočemu delodajalcu in sedaj še samo klic ter ga vprašate “ali je zanimivo, da bi se spoznala?” in to je to. Sedaj ste prepuščeni samo tem besedam. Nič drugega. Nič ovinkarjenja ter zatikanja z drugimi super lativi. Ne. Enostavno in preprosto. Ter takoj boste dobili odgovor. Če pa boste dobili dodatna vprašanja tudi pomeni, da je potrebno prošnjo za delo še bolj spiliti in sfrizirati. Treba je še nekaj dodati.

 

Od tukaj dalje lahko držim pesti

In jih. Za vas vedno. Verjamem, da vam lahko uspe. Verjamem v vas in naj vam bo vse dobro na vaši novi življenjski poti.

 

Ampak to še ni vse!

Ne. Da pa le ne boste tavali in se sekirali vam tukaj ponujam brezplačni komentar na vaše gradivo. Da. Pošljite mi vse kar imate in dobili boste komentar.  … Tudi vam bo lažje.

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Prosta delovna mesta skladiščnik

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

Prosta delovna mesta skladiščnik
Prosta delovna mesta skladiščnik

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

Prosta delovna mesta skladiščnik
Prosta delovna mesta skladiščnik

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (33 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri