Prosta delovna mesta v osnovni šoli

Prosta delovna mesta v osnovni šoli

Prosta delovna mesta v osnovni šoli

Prosta delovna mesta v osnovni šoli so tukaj na spodnji povezavi. A tudi tukaj pazite, kaj boste poslali naprej. Ker ravnatelj ima zadnjo besedo. In nad vami mora biti še bolj navdušenj.

 

Prosta delovna mesta v osnovni šoli

Prosta delovna mesta v osnovni šoli
Prosta delovna mesta v osnovni šoli

Vir in povezava : https://m.ess.gov.si/

Evo, pa imate. Vsa prosta delovne mesta v osnovni šoli.

 

Ravnatelj mora biti navdušen nad vami!

Jap. Drugače ne gre. Tudi tukaj je stroga selekcija. Sedaj je tako, če bo iskal učitelja biologije pa se bo prijavil samo eden bo ves vesel in presrečen. Če pa se bosta prijavila dva ali pa prijavili trije … pa bo še bolj vesel in bo naredil selekcijo. Selekcijo, pri čemer bo sam z vsem svojim znanjem preučil, kateri od teh najbolj paše med njegovo ekipo. Kdo je tisti, ki mu bo dal priložnost?

 

Seveda še tukaj potrebujete izjavo za varnostno preverjanje

Da. Tudi to morate dopisati. Brez tega bo šlo težko. Saj gre za javno upravo, ki pa še po zakonodaji mora to določili upoštevati.  Pač, to je tisti cuker z moje strani, da veste, kaj še mora vaša prošnja vsebovati in kaj mora biti napisano. To vam le svetujem, da je “izvaja” že pripeta. Ne pisati, da jo boste prinesli na razgovor ali kaj podobnega. Ne. Če veste, kaj je ta izjava potem veste, da je napisana z vaše strani. Potem jo napišite in vedno zraven pripnete. Da jo ravnatelj že takoj ima. Da ima en strah manj. Ali pa, da ima en dvom manj.

 

Bodite boljši od vaše konkurence

Potrudite se. Morate se še bolj potruditi. Tudi vaše gradivo naj bo še bolj dobro od vseh ostalih. Mora biti. Potrudite se. Ker tudi vi imate konkurenco. Zato je potrebno biti zelo oseben. Da vas ravnatelj dobro prepozna, razume in si vas želi spoznati. Da mu daste tisto, kar res želi prebrati. Tudi to, da odlično sodelujete z ekipo, še bolj pa z učenci. Ne samo, da vam lahko zelo zaupa, ampak tudi to, da se bo lahko na vas tudi zanesel.

 

 

Prosta delovna mesta v osnovni šoli ter kje vam lahko pomagam jaz?

Prosta delovna mesta v osnovni šoli
Prosta delovna mesta v osnovni šoli

 

Na tem področju zelo dobro. Če ne pridete do razgovora mi pišite. Enostavneje bo. Pišite mi ter zraven pošljite vaše že narejeno gradivo. Od mene boste dobili drugo mnenje. Brez skrbi – brezplačno. Saj ne vem, kako vam naj to napišem, ampak moje mnenje ni bilo nikoli rožnato. Poudarim vedno tisto, kar me moti in je v napoto. Če je v vašem gradivo besedilo “Rojena sem xx v Kopru. Oče Janez je kemijski tehnik, mama pa dela, kot trgovka v Kopru. Imam tudi mlajšega bratca, ki pa še hodi v sredno šolo.”  ali pa kaj podobnega , ga nemudoma zbrišite. Četudi so v vašem gradivo same te besede “oče”, “mama”, “rojena”, -> zbrišite.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

 

Tema : Prosta delovna mesta v osnovni šoli

Prosta delovna mesta v osnovni šoli
Prosta delovna mesta v osnovni šoli

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (25 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri