Prosta delovna mesta v Sloveniji

Prosta delovna mesta v Sloveniji

Prosta delovna mesta v Sloveniji

Prosta delovna mesta v Sloveniji

Prosta delovna mesta v Sloveniji
Prosta delovna mesta v Sloveniji

Prosta delovna mesta v Sloveniji. Da za prosta delovne mesta v Sloveniji se pa je potrebno že malo angažirati in vzeti čas. Namreč treba jih je tudi poiskati in pisati. Nekaterim še pa do tega ni. Nekateri si samo želijo, da takoj delo dobijo in vsega tega na rabijo. A rabijo! Tako ali drugače se morajo sami zavzeti zato, da se bo prišlo do razgovora in kasneje do dela.

 

Prosta delovna mesta v Sloveniji

Za prosta delovna mesta v Sloveniji je potrebno biti bolj obveščen. Treba se je truditi vsaki dan. In to ne spremljati samo oglas, ampak tudi koga povprašati, če v njegovem podjetju iščejo delavca vašega kova. Saj vem, da to popolnoma in sploh ni enostavno, a treba se je boriti. Če ste na Zavodu se morate zavedati, da imate konkurenco. Močno konkurenco. Tukaj so tako brezposelni, kakor tudi zaposleni. Na študente pa nihče ne pomisli. A so tudi velika konkurenca. Če se študent znajde dobi tudi tisto delo, ki je primerno in bilo rezervirano samo za novega sodelavca.

 

Starši so mu iskali delo

Da. Razvajen mulc. Zelo razvajen. Tako razvajen, da so mu starši iskali delo. Na mesto njega pošiljali prošnje ter celo z njim šli na razgovor. Sedaj si lahko zamislite, ko osebo pokličete ter povabite na razgovor pa pride zraven ati in mamica. Njemu pa je vseeno. Verjetno je tega navajen in mu je čista vseeno. A tako pač je. A razvajeni mulo vseeno ima dober avto v vrednosti nad 11.000€ , drag gsm telefon in še kaj. Skratka mulo zapravlja in ima, kar si želi. In ne želi si službe oz. dela, ker ve, da mu ni treba. In v tem mu je udobno ter nadvse prijetno. A njegova starša sta garača. Popolna garača.

 

Težko je!

Mogoče se vam ne zdi, a ko se jaz pogovarjam z osebami mi vsi ne jamrajo. večina mi le reče “Sandi težko je”. Seveda je. Veliko je odvisno od samega sebe, nekaj pa je tudi sreče. Ampak odvisnost od svojih sposobnosti je tisto, kar privede do naprdka in tudi do tega, da oseba delo dobi. Če pa tega ni, pa … žal. Morate vedeti, da podjetje ni socialna organizacija. Pri zahtevi novega delavca je potrebno vedeti, da le ta izpolnjuje vse pogoje ter doprinese tisto znanje in pomoč, da podjetju samo daje nagrado. Če pa se mora podjetje z zaposlenim ukvarjati in vsakodnevno eno in isto obrazlagati ter kazati … to nima več smisla. In takih se podjetje izogibajo.

 

Če bi to prej vedel bi …

Koliko tega slišim “Sandi, če bi to vedel prej bi …”. Ja potem so 3 pikice, ker pride samo nakladanje. Tudi sedaj lahko gre oseba na izobraževanje in vso to. Ampak ne. Raje se izgovarja in jamra. Raje vse drugo naredi, kot pa, da bi se vpisal in šel nekaj poslušati, da dobi znanje, ki ga potrebuje. In podjetja takih nimajo radi. Oseba raje jamra … kot pa, da bi nekaj namesto tega tudi naredila. Vem da je to težko, a tukaj se potem pozna sam rezultat. In vztrajnost je vrlina najboljših.

 

Skrivnost, kako do dela

Da. Tukaj je skrivnost, kako do dela. Je najtežji postopek, da se pride do razgovora in kasneje do dela … a deluje. Edina ovira je na koncu samo ta, da ima oseba zanič napisano prošnjo za delo. Potem se lahko raztrga in naredi vse, kar je potrebno, a če ima zanič napisano prošnjo za delo … potem nima smisla. Je brezveze se sploh truditi. To je popolna izguba časa in denarja.Tukaj oseba z zanič prošnjo za delo ostane popolnoma na mestu, kjer je bil prej. Se niti malo ne premakne naprej. Ne. Razlog je samo en -> ta zanič prošnja za delo mi zapira vsa vrata, katera bi se drugače lahko odprla. Ker zanič prošnja za delo … je zanič prošnja za delo.

 

Kako naprej

Če želite priti do razgovora mora vaša prošnja za delo biti dobra. Dobra ali zelo dobra. Zelo dobra ali odlična. Ne glede, kako se poimenuje.

 

Pri vaši prošnji za delo vam lahko jaz odlično pomagam

Težko je. Če imate občutek, da je lahko oz. enostavno priti na razgovor vam moram priznati, da težko. Če pa sami iščete delo že nekaj časa in ste že nekaj prošenj tudi poslali ter vas niso niti poklicali, kaj šele odpisali, da ste neizbrani … potem pa še toliko bolj veste, da je težko. Ampak tukaj je nekaj narobe. Mogoče mala napaka, ki vas stane, da vas ne pokličejo na razgovor. Zato pošljite gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. brezplačni komentar.

Skratka pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prosta delovna mesta v Sloveniji

Prosta delovna mesta v Sloveniji
Prosta delovna mesta v Sloveniji

… zanič prošnjo za delo …

Ko boste dobili komentar od g. Sandija šele takrat boste vedeli, kako zanič prošnjo za delo ste imeli. Tako je bilo vsaj pri meni. Se spozna!

… s poskusno dobo 3 mesecev …

G. Sandi hvala. Jutri začnem s poskusno dobo 3 mesecev. Sem na trnih in zelo živčna. Res hvala za vso pomoč.

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

Prosta delovna mesta v Sloveniji
Prosta delovna mesta v Sloveniji

 

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri