Prosta delovna mesta voznik

Prosta delovna mesta voznik

Prosta delovna mesta voznik

Prosta delovna mesta voznik so zelo iskana in predvsem tudi dobro plačana. A ne vsepovsod. Zato se prej odločite, kdo vam bo dal boljše pogoje. Splača se.

 

Prosta delovna mesta voznik

Prosta delovna mesta voznik
Prosta delovna mesta voznik

Tukaj so prosta delovna mesta voznik : povezava – prosta delovna mesta voznik

Upam, da boste našli kaj takšnega, kar vam ustreza in vam paše. Vendar bolj spoznavam, da se delovna mesta ustvarjajo sproti. Ko direktor dobi neko prošnjo za delo, jo prebere in razmisli ali potrebuje takega delavca ali ne. Če ve, kaj je prebral je super. Če pa je prebral, kar nekaj, pa se s tem ne sekira. Neha brati in pozabi na vso celoto.

 

Kaj napisati?

Če imate izkušnje, kot voznik vam bo lažje. Zelo lažje. Vendar morate tudi tukaj paziti, da vam celota ne izpodrine tistega, za kar ste pisali. Pomeni, da morate ostati pri samem bistvu. Bistvo pa je, da želite biti na delovnem mestu voznik in nič drugega. Vse ostalo pustite. Se s tem ne rabite obremenjevati. Ker, ko podjetje išče voznika -> išče predvsem voznike in tisti vaš plus je lahko samo pika na i celotne zgodbe.

 

Če me razumete

Pišite o tem, kje lahko bodočemu delodajalcu pomagate predvsem, kot voznik. če išče to – ponudite to. Težko je, da direktor dobi prošnjo za delo jo prebere in ne ve, kje mu lahko pomagate. Še bolj pa se čudi, da mu osebe v prošnji za delo pišejo o otrocih, ženi, mami in kdaj in kje so bili pri obhajilu. A to direktorja zanima? Ne. Ga ne. Potem pa, zakaj o tem pišejo osebe? Sam tukaj ne vem. Zato je pomembno, da se osredotočite in fokusirate na to, kar nekdo išče in to mu ponudite.

 

Opis poklica – voznik tovornjaka

Voznik tovornjaka
Voznik tovornjaka ali tovornega vozila dela kot voznik v gradbeništvu, v špediciji za prevoze v tujino ali v dostavni službi podjetja.

 

Kaj delavec običajno dela
Voznik tovornjaka uporablja tovorno vozilo kot osnovno delovno sredstvo, s katerim izvaja prevozna dela. Voznik poskrbi za prevzem vozila, ki je tehnično pregledano in ima ustrezen potni nalog ter tahograf. S prevzemom vozila prevzame tudi odgovornost do tega vozila in ga pred prevzemom obvezno preventivno pregleda. Sledi vožnja in izvrševanje zahtevanih opravil. Pri delu sodeluje z delovodjem in sodelavci, vzdrževalci cest.
Delovna področja
Delovna področja voznikov tovornjakov so različna. Lahko dela kot voznik v gradbeništvu, v špediciji ali v dostavni službi podjetja.

Več : voznik tovornjaka

 

Kje iskati delo?

Tukaj vam bom napisal nekaj osebnih primerov. Kot prvo morate vedeti, da so vozniki zelo iskani zato imate tisti manevrski prostor, kjer si lahko sami postavljate določene pogoje. Tudi te, glede dela in plačila. Tukaj spodaj je nekaj realnih primerov.

 

# 1 – voznik za logistično podjetje

S tem podjetjem sodelujem tudi sam. Imajo 15 zaposlenih voznikov, ki vozijo po vsej Sloveniji. Ampak vedno iščejo nove zaposlene? Pa zakaj sploh? razlog je v slabi komunikaciji vodstvo – sodelavec. To vodstvo, pa čeprav se dobro poznamo imajo v sebi tisto dikratorsko noto, pri čemer mislijo, da mora delavec delati vse, kar jim rečejo. A temu ni tako. Delavec z lahko nekaj reče nazaj in gre vstran. Zato imajo konflikte med seboj, med sodelavci in tukaj sploh ni fajn delati. Odsvetujem delo pri njih, pa čeprav se poznamo.

 

# 2 – podjejte iz okolice Starš

Še huje. Imajo zaposlene Hrvate in Srbe, ker drugi več za njih noče delati. Res ne. Sedaj je tako. Obljubljajo veliko, a na koncu delavec voznik, ki dela več, kot 13 ur na dan dobi minimalno plačo. Direktor preveč izkorišča ter je že lil na zatožni klopi. A, ker ima stranke si to lahko privošči. Delavci pri njem gredo vstran že po mesecu dni. Sicer mi ni jasno, kako lahko sploh tako vzdržijo, a vzdržijo in potem z velikim veseljem gredo vstran.

 

# 3 – podjetje iz Maribora

Čeprav je direktor pravi dikrator in se grebe za vsaki cent, da le nebi plačal delavcu … na koncu meseca le i tako žalostno. Delavec pravzaprav dobi dobro plačo. Takšno, kot so se dogovorili v začetku. A kaj, ko ga vedno slišiš jamrati, da nima denarja in … pa saj poznate to.  In v tem podjetju se ne menjavajo delavci tako pogosto. Čeprav delajo v napetosti, ostanejo in nekako zgurajo dan za dnem.

 

Ni enostavno delo

Od vseh poznanih, kar jih poznam vem in sem že takoj spoznal, da to ni enostavno delo. Saj delo je zelo zanimivo, a kaj, ko pa so direktorji ali šefi tako zajebani in sami ne vedo, kaj bi radi. Nimajo niti tolikšne izobrazbe in bontona, da bi ugotovili, da se na delavca ne plača dreti, ko pa ni kriv, da mora sedeti v avtu, ker ima pred seboj prometno nesrečo. Ne. On v tem primeru ni kriv. A direktor se dere? Zakaj že? Ker je idiot. Pri teh direktorjih so starši naredili že veliko napak v samem začetku vzgoje. Ta direktor je bil prikrajšan za marsikaj. Še bolj pa za tisto, kar se reče … bonton. No tukaj pa so skupaj vsi pogrnili.

 

A se je direktor že kdaj drl na vas?

Name se je. Sem vzel telefon in poklical inšpekcijo. Takoj. Brez oklevanja. In zadeva se je spremenila. Ker, če mu starši in vsa okoli ne more povedati oz. dopovedati, da je to mobing, mu pa bo država. Ker je bil nesramen in aroganten tudi do inšpektorja, da je to stalo še nekaj Eurov več. Pa ta lekcija ga ni izučila, saj veste, če oseba ima denar, dela marsikaj.

 

Kako do razgovora?

Ne samo, da je težko je v tem primeru bolj lahko. A predvsem, če se ne pišejo neumnosti. Potem pa se sploh ne pride do razgovora. Kot sem že pisal, pisati morate samo o tem, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate. Kaj je tisto, kar loči vas od ostale vaše konkurence. Če ste v bližini podjejte lahko izpostavite tudi to. Če imate več izpitov, izpostavite to. Čim več izpostavite o tem, kje lahko, kot voznik že takoj pomagate in začnete delati. In to je to. Če pa imate pri tem določene ovire, da pa tega le ne znate napisati tako, kot treba, pa mi pošljite vaše gradivo. Dobili bost komentar, ki vas bo vodil naprej. Lažje vam bo.

 

Pišite mi

Za začetek je to dovolj. Pišite mi in priložite vso vaše gradivo. Le tako bo to najlažje in nazaj boste dobili brezplačni komentar. Jap. Iz tega pa se lahko naprej delajo koraki. In veste kaj? To je najlažji način.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

 

Tema : Prosta delovna mesta voznik

Prosta delovna mesta voznik
Prosta delovna mesta voznik

 

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

Vas mogoče zanima tudi :

5/5 - (23 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri