Prosta delovna mesta za starejše

Prosta delovna mesta za starejše

Prosta delovna mesta za starejše

Prosta delovna mesta za starejše obstajajo, a jih je potrebno iskati. Še bolj pa biti previden, kako sploh to v vaši prošnji tudi napišete.

 

Prosta delovna mesta za starejše

Prosta delovna mesta za starejše

Delovna mesta za starejše so. Je pa tudi povezano z zdravjem in opravljenim zdravniškim pregledom. Če oseba tukaj gre lepo skozi je OK, če pa se zatakne, pa se zatakne in delodajalec bo razmislil ali bo vzel osebo ali ne.

 

Pisala mi je Petra :

G. Sandi lepo pozdravljeni. Stara sem 54 let ter po izobrazbi trgovka. Prosim, če mi pomagate, saj do dela ne pridem. Ko pa sem videla vašo spletno stran sem spoznala, da pa nekaj že morate vedeti o vsem tem. Zato, če res to tako dobro znate bom zagotovo prišla do dela.

Ga. Petra lepo pozdravljeni. Iz vseh papirjev je razvidno sta ste tudi invalid III kategorije, kar pa je za trgovca velika odgovornost, če vas vzame v delovno razmerje. Tudi sami ste napisali, da imate velike izključitve, ki jih ne smete delati in … pri tem pa niste napisali, kaj sploh lahko delate? Kaj je tisto, kar lahko delate 8 ur?

In ga. Petra mi ni več odpisala.

 

Če pa ne pridete do razgovora pa je nekaj narobe

Zagotovo. Če oseba pošlje 20 prošenj za delo in pri tem ne dobi nobenega odgovora, kaj šele povabila na razgovor je s to prošnjo za delo res nekaj hudo narobe. Mogoče je samo mala napaka, ki odvrne samega direktorja lahko pa gre za resno stvar pri čemer sam bralec samega kandidata niti ne razume, kaj mu želi povedati. In to so zelo pogosti problemi skoraj pri večini prošenj za delo. Napisane so kar nekaj. Ni ne glave in ne repa. Ničesar. Kar nekaj. In kdo se bo s tem ukvarjal in bral ter …? Nihče. Še najmanj pa direktor. Res. On je zadnji.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prosta delovna mesta za starejše

– – – – – – – – – –

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.