prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta in nekaj nasvetov. kje naj najdem prosta delovna mesta?

Prosta delovna mesta

Dragi moji. Večen in pereč problem na temo : prosta delovna mesta. Tukaj nimamo ravno velike izbire. Koliko je del, toliko jih lahko vidimo. Vsak se trudi po svojih najboljših močeh.Vsak se tudi trudi, da ima čim nižje stroške s iskanjem delovne sile.

prosta delovna mesta

 

Prosta delovna mesta

Kaj so prosta delovna mesta? Tukaj direktor sam izrazi željo in pove, da potrebuje zaposlenega, ki bo zapolnil vrzel na prostem delovnem mestu. Lahko je prišlo do velikega zanimanja in same gužve v podjetju. Ali pa se samo podjetje širi. Lahko pa je tudi, da so katerega izmed zaposlenih odpustili, je šel v bolniško ali pa v penzijo. Teh razlogov je lahko veliko. Vendar direktor podtrebuje nekoga in to čimprej.

 

Kje iskati prosta delovna mesta?

Na voljo imamo :
•  http://www.ess.gov.si : Zavod RS za zaposlovanje
•  http://www.mojedelo.com : Moje delo

Ti dve nekako najbolj izstopata. Imata tudi največjo bazo prostih delovnih mest. Saj obstajajo tudi drugi vendar se moram osredotočiti bolj na največje. Potem pa še poglejte vse male oglase in druga spletna mesta. Tega je še kar nekaj. Mogoče se kateri izmed oglasov ponavlja, ampak nič zato. Važno je, da vi najdete prosto delovno mesto zase.

 

 Neznana prosta delovna mesta?

Kaj pa so neznana prosta delovna mesta? To so predvsem prosta delovna mesta pri katerih direktor ne pove, da bo nekoga zamenjal. Tukaj se vse zgodi hitro. Se spomnite, da sem vam pisal, da prošnjo za delo pošljite tudi na slepo in potem trkajte na neznana vrata? Iz pogovorov z drugimi direktorji sem spoznal, da ima kakih 23% podjetij zaposlenega, ki bi ga takoj natirali. Zato vam govorim, da pošiljajte vaše prošnje za delo na slepo in kasneje pokličite. Tukaj en izjemen podatek, da vsem, ki sem pomagal pri prošnji za delo in so potem pošiljali na slepo in opravili klic ter prišli do zaposlitve … od teh je več kot 47% dobilo delo, ker so bili na pravem mestu ob pravem času. Natančneje : imeli so pravo prošnjo, da jih je direktor že videl na delovnem mestu in njegovega zaposlenega delavca že videl, kako leti iz podjetja.

 

 Prosta delovna mesta s
slabimi delovnimi pogoji

Tega je zelo malo. Podjetja se zelo trudijo, da je njihovo prosto delovno mesto res tako, kot treba. Od varnosti do drugih ostalih malenkosti. Vendar se pa najdejo prosta delovna mesta s slabimi delovnimi pogoji. Tukaj pa je inšpektorat našel predvsem podjetja, ki izkoriščajo delovno silo – tuje delavce. Iz videnih podatkov je šlo za izkoriščanje;
•  preveč delovnih ur,
•  delo na črno,
•  brez pavze, ki je zakonsko obvezna
•  preslaba ali celo neprimerna delovna oprema
•  slabi življenjski pogoji izven delovnega mesta; v 20m2 garsonjeri je živelo 5 oseb.
•  pa še in še je tega ….

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi
prosnja-delo.si

 

Iskane besede : prosta delovna mesta

 

Mnenja na temo : prosta delovna mesta
.
– – – – – – –
Slavica, Kidričevo
Na Zavodu so skoraj enaka prosta delovna mesta. Spremljam eno podjetje, ki mesečno išče osebe na določenem delovnem mestu. Sama sem pa poslala tja prošnjo za delo pa me niso poklicali!? Kje je potem tukaj poanta vsega?
– – – – – – –

dobiš telefon imenik …

Andrej, Celje
Prosta delovno mesto za komercialista. Enostavno delo in servis strank. To je pisalo. Potem pa dobiš telefon imenik, ki je tvoja nova baza podatkov in greš od vrat do vrat s svojim avtomobilom. Realizacija se ti na koncu zaračuna + nekaj potnih stroškov. 
– – – – – – –

Potem pa izgovor …

Tudi meni so že vse živo obljubljali za samo delovno mesto. Potem pa izgovor, da jim je avto crknu in naj grem s svojim na teren. Pa nisem hotel iti pa so me natirali.
– – – – – – –

Mogoče vas zanima tudi :

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Zahvalno pismo po opravljenem razgovoru

Seks na delovnem mestu

 

prosta delovna mesta

 

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

prosta delovna mesta

 

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Prosta delovna mesta
Naslov :
Prosta delovna mesta
Opis :
Prosta delovna mesta. Kje iskati prosta delovna mesta? Neznana prosta delovna mesta? Prosta delovna mesta s slabimi delovnimi pogoji.
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.