Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Prosto delovno mesto Postojna z okolico
Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Prosto delovno mesto Postojna z okolico lahko najdete na zaposlitvenih portalih, ki pa se ponavljajo ali pa ena in ista podjetja iščejo enak kader delavcev. Ampak zakaj? Nekateri imajo določeno podjetje že dovolj, ker nimajo rednega plačevanja ali pa dovoljujejo mobing ali pa še kaj drugega, kar ne ustreza delovni zakonodaji. Lahko pa je tudi ta možnost, da je direktor “idiot” in nihče več ne vzdrži delati z njim, ko ga spozna. Skratka, možnosti je več.

 

Kaj morate napisati?

Prosto delovno mesto Postojna z okolico
Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Izpostavite to, kar želite delati in kje lahko najbolj pomagate. Ne pisati nekaj univerzalnega ali pa tega, če tega nimate, bi pa delal kaj drugega. Ne. S temi besedami se ne pride daleč. Vsaj do razgovora zelo težko.

 

1 – univerzalna prošnja

Če nimate tega dela bi pa delal kaj drugega. Mnoge ženske so napisale “Zelo rada bi delala v vaši pisarni, le pa je to delovno mesto že zasedeno pa bi delala lahko tudi kaj drugega. Lahko tudi v proizvodnji ali pa čistila prostore.“. In, kdo bo to osebo poklical na razgovor? A vi bi jo?

 

 

2 – delal bi vse

To ni res. Ker vsega ne znate in vsega vam tudi ni za delati! In tukaj, ne smete lagati. Mnogi so kdaj prišli v proizvodnjo, pa so rekli “lahko delam vse” in potem smo šli do CNC stroja ter pokazali, kaj se tukaj dela. Da morajo iti v stroj, da se morajo zelo skloniti in taki iti vsaj 4 metre in … potem je pa celota in delovne vnema bodočega delavca minila. In je rekel “tega pa jaz ne bom delal“. In smo na začetku. Ker vsaka oseba ni za vse.

 

Pišite direktno!

Prosto delovno mesto Postojna z okolico
Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Lahko vam pomagam tukaj in tukaj ..“. Osredotočite se, da bodo vas prepoznali v tistem najbolj močnem segmentu, ki ga obvladujete in znate.

 

1 – programer

Lahko vam pomagam pri programiranju MySql baze ter Python programiranja.

 

2 – avtomehanik za tovornjake

Osredotočil sem se na popravilo tovornjakov. Tako, da jih lahko servisiram in naredim nujno popravilo tudi na cesti v koliko tovornjak tam obstane.

 

Kaj podjetje išče?

To, kar podjetje išče, to res išče. In to lahko, če znate vi tudi ponudite. Podjetje je iskalo osebo z znanje Siemens krmilnikov. Tukaj je bilo mnogo prošenj. Niti ena ni omenila, da oseba zna delati s Siemens krmilniki. In zato je podjetje iskalo še naprej.

 

Potem pa klic!

Poklicala je oseba, ki “baje” zna delati s Siemens krmilniki in se je čudila, zakaj je niso poklicali na razgovor, ko pa je spet objavljen oglas. Ko so še enkrat pogledali so ugotovili, da je oseba napisala kar nekaj. Nikjer ni z veliko napisala “Znam delati s Siemens krmilniki“. Ker, če bi napisala samo to, bi zadostovali ter bi jo takoj poklicali. Sedaj pa tega ni napisala in … pač.  Še dobro, da je poklicala in povedala, da pa zna z Siemens krmilniki. Če tudi po telefonu tega ne bi rekla, bi jo podjetje lepo odslovilo in popolnoma pozabilo.

 

Tako, pač to je!

Nepomembne informacije ne privedejo do tega, da vas bo oseba prebrala do konca in vas hotela spoznati. Mnogokrat slišim pritoževanje, ko oseba nerga, ker je gledala TV in je bil kakšen intervju s politikom. In, ko so ga vprašali kaj direkt je to lepo zavil in govor v tri dni. In točnega odgovora sploh ni bilo. In podobno ali celo enako je v prošnji za delo. Delodajalec pričakuje točno besedilo na to, kje ima problem!

 

Kako pa je pri vam?

 

Kje ste ostali vi? V začetku vam lahko pomagam tako, da vam brezplačno pokomentiram to, kar imate sedaj in tudi pošiljate naprej. Tako boste dobili mnenje nekoga, ki vas ne pozna in boste lahko malo razmislili o tem, kako naprej in kje so potrebna popravila. Skratka pošljite kaj imate in dobili boste brezplačni komentar. Kje ste sedaj in kaj bi se dalo lepo spremeniti.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prosto delovno mesto Postojna z okolico

Prosto delovno mesto Postojna z okolico
Prosto delovno mesto Postojna z okolico

 

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

 

… razgovor je potem popolnoma drugače …

Lepo pozdravljeni. Moram priznati, da ste mi le vi pomagali, da sem prišla do razgovora. Ob tem moram omeniti, da sem pred vašo pomočjo na mesec poslala vsaj 15-20 prošenj za delo. Sedaj z vašo pomočjo, pa le 11 prošenj za delo. Kar je lepa razlika. In tudi razgovor je potem popolnoma drugače, kot vsi ostali. Bolj umirjeno in bolj človeško. Vedeli so, kaj znam in kaj jim lahko ponudim. G. Sandi hvala za vso pomoč, Monika iz Kamnika

Prosto delovno mesto Postojna z okolico
Prosto delovno mesto Postojna z okolico

 

… zelo srečna, da sem vas našla …

Hej, prišla sem do razgovora 🙂 Super, kajne? Sem zelo srečna, da sem vas našla in vam pisala. So me pa res vprašali, zakaj želim oditi iz sedanjega podjetja ter kolikšen imam odpovedni rok. In bila sem pripravljena ter … super. So me vzeli. Sledi še odpoved tukaj in potem super naprej. G. Sandi super in hvala za pomoč! Marjana, Šoštanj

 

… po 6 mesecih spet iti na razgovor …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč! Prav čudno je po 6 mesecih spet iti na razgovor in pri tem so me resno vprašali “zakaj sem odšla vstran iz prejšnjega podjetja?”. Pač povedala sem jim resnico in tudi to, da tega tukaj ne pričakujem. Ponudili so mi 3 mesečni poskusni rok dela. Zelo sem vesela in hvala za vse! Simona, Koper

 

Prosto delovno mesto Postojna z okolico
Prosto delovno mesto Postojna z okolico

 

Kaj pa tukaj :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri