Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis je čista osnova, da direktor sploh vidi kakšne kompetence in znanja kandidat ima. Potem pa se je potrebno opredeliti in še bolj izpostaviti tisto, kar samega kandidata najbolj navdušuje, ga zanima in se je pripravljen še bolj učiti in izpopolnjevati. A to je težko delo, kajne?

 

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis je vedno kratek. Ampak ni nujno, da ne bi napisali še kaj več, kje lahko samemu direktorju sploh pomagate in kaj bo z vami sploh pridobil. Če mu ne morete ponuditi znanja mu ponudite vaše pridne roke ter tudi to, da se hitro učite in znate prevzeti odgovornost. Že to je nekaj. Že to je lahko neka lepa osnova za naprej. Je nekaj, kar zanima direktorja. In teh lastnosti se ne da zameriti.

 

Kako ga napisati

Tukaj vsakomur priporočam, da si izpolni Europass obrazec.

Najdete ga tukaj : https://europa.eu/europass/

Ampak razpišite se. Vsa dela. Tudi vsa dela preko študentskega servisa. Razpiši se. Ampak ta Europass je tipski. Kar pomeni, da je monoton in nima tiste osebne note, ki najbolj pove o samem kandidatu.

 

Kako naprej?

Potem pa je naslednji korak. Celoto pošljite meni, da vam podam brezplačni komentar na vašo celotno zadevo. Hkrati pa je fajn, da zraven dopišete za kakšno delovno mesto se potegujete. Katero delovno mesto želite sploh zasesti? Kakšne so vaše delovne sanje? Ni problem v delodajalcu. Ne. Fokus mora biti na samem delovnem mestu. Temu se morate posvetiti in se lepo razpisati.

 

In če ne gre …

Potem vam lahko pri vsem tem mogoče lahko pomagam jaz. Sem napisal mogoče. Da ne bo kakšne pomote. Vaš prvi življenjepis spremeniti in ga še bolj razširiti ter izpostaviti tiste vrline, ki so zares pomembne. Izpostaviti prav tisto, kar želi sam delodajalec tudi prebrati. In to verjemite mi ni lahko.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prvi življenjepis

 

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.