Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis
Prvi življenjepis

Prvi življenjepis je čista osnova, da direktor sploh vidi kakšne kompetence in znanja kandidat ima. Potem pa se je potrebno opredeliti in še bolj izpostaviti tisto, kar samega kandidata najbolj navdušuje, ga zanima in se je pripravljen še bolj učiti in izpopolnjevati. A to je težko delo, kajne?

 

Prvi življenjepis

Prvi življenjepis je vedno kratek. Ampak ni nujno, da ne bi napisali še kaj več, kje lahko samemu direktorju sploh pomagate in kaj bo z vami sploh pridobil. Če mu ne morete ponuditi znanja mu ponudite vaše pridne roke ter tudi to, da se hitro učite in znate prevzeti odgovornost. Že to je nekaj. Že to je lahko neka lepa osnova za naprej. Je nekaj, kar zanima direktorja. In teh lastnosti se ne da zameriti.

 

Kako ga napisati

Tukaj vsakomur priporočam, da si izpolni Europass obrazec.

Najdete ga tukaj : https://europa.eu/europass/

Ampak razpišite se. Vsa dela. Tudi vsa dela preko študentskega servisa. Razpiši se. Ampak ta Europass je tipski. Kar pomeni, da je monoton in nima tiste osebne note, ki najbolj pove o samem kandidatu.

 

Kako naprej?

Potem pa je naslednji korak. Celoto pošljite meni, da vam podam brezplačni komentar na vašo celotno zadevo. Hkrati pa je fajn, da zraven dopišete za kakšno delovno mesto se potegujete. Katero delovno mesto želite sploh zasesti? Kakšne so vaše delovne sanje? Ni problem v delodajalcu. Ne. Fokus mora biti na samem delovnem mestu. Temu se morate posvetiti in se lepo razpisati.

 

In če ne gre …

Potem vam lahko pri vsem tem mogoče lahko pomagam jaz. Sem napisal mogoče. Da ne bo kakšne pomote. Vaš prvi življenjepis spremeniti in ga še bolj razširiti ter izpostaviti tiste vrline, ki so zares pomembne. Izpostaviti prav tisto, kar želi sam delodajalec tudi prebrati. In to verjemite mi ni lahko.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prvi življenjepis

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri