Računovodja oglas za delo

Računovodja oglas za delo

Računovodja oglas za delo

Računovodja oglas za delo

Računovodja oglas za delo

 

Računovodja oglas za delo najdete na samem zavodu ali katerem drugem ponudnikov oglasov. Vendar vam svetujem tudi to, da si sami najdete delo brez oglasov. Predvsem, da pišete na podjetja in sprašujete ter ponujate vaše znanje.

 

Računovodja oglas za delo ter računovodski servisi

Poznam veliko računovodskih strokovnjakov, ki so se izurili v samem podjetju. Vendar tudi še naprej iščejo to delo v podjetjih. Ko sem jih vprašal “Pa zakaj ne greste delat v kakšni računovodski servis?” sem dobil lep odgovor “preveč je odgovorno“. Res je, da je računovodski servis odgovoren za napake. Pri tem pa samo podjetje, katero ima računovodski servis ni ravno nujno, da če se naredi napaka, da to veliko stane tudi samo podjetje. Saj veste, da se določene zadeve da popraviti.

 

Računovodja oglas za delo ter iskanje dela

Ko iščete delo morate biti v naprej opozorjeni, da je več kot fajn oz. priporočljivo, da je vaše gradivo dobro napisano. Da oseba, katera bo vaše gradivo dobila v roke bo že takoj vedela, kje in kako mu lahko pomagate. Če tega ni ste vrgli vstran denar in vaš čas. Ter mogoče tudi priložnost do razgovora.

 

Če imate slabo gradivo -> prošnjo ali življenjepis pa bi radi delo …

Imate veliko možnost, da ste ZAPRAVILI priložnost do samega razgovora -> ZAPRAVILI PRILOŽNOST DO RAZGOVORA.
In tega podatka ne smete zanemariti. Ni tako enostavno, kot si nekdo predstavlja.

 

 – – – – –

prošnja-za-delo

 – – – – –

 

Računovodja …

Veste, ko računovodja išče boljše delovne pogoje pri tem mora imeti nekaj otipljivega. Predvsem znanje, dobre reference, predvsem pa … komunikacija. Sam sem priča pri čemer je podjetje menjajo že več računovodskih servisov. In to ne zaradi znanja ali kakšne napake, vendar samo zaradi preslabe komunikacije. Osebe se ne znajo pogovorite. Ne znajo komunicira in vsega tega, kar k temu spada. V današnjem času pa je to bistvenega pogoja. Tudi dva direktorja, ki se prvič srečata se v nekem trenutku pogovarjata na temo računovodski servis. Kaj pomaga, če ima računovodja znanje, ko pa ne zna komunicirati. To je slabo za podjetje -> res slabo.

 

Kje ste ostali vi?

Če ste vi v teh vodah in iščete boljšega delodajalca potem mi pišite. Lahko vam pomagam. Lahko mi že v začetku pošljete vaše gradivo in brezplačno vam ga pokomentiral. Dobili boste nek vpogled, kaj je priporočljivo in kaj ne. Še bolj pa to, da boste sami na točki, kjer vam bom predlaga, kaj je dobro da se napiše. Če pa boste moje nasvete upoštevali ali ne, pa je na koncu odvisno od vas. Vsekakor pa boste dobili neko smer od osebe, ki dela na tem segmentu.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 Tema : Računovodja oglas za delo

Računovodja oglas za delo

Računovodja oglas za delo

 

 

– – – – – – –

Spoštovani. meni je g. Sandi pomagal. Čeprav sem v začetku bila skeptična, sem potem dobila nekaj, na čim sedaj gradim in sem prišla do razgovora in drugega dela.

– – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.