razgovor-kaksne-so-vase-prednosti

Razgovor – kakšne so vaše prednosti?

Razgovor – kakšne so vaše prednosti?

Razgovor – kakšne so vaše prednosti?

Ko se pripravljate na razgovor se morate zavedati, da vas lahko direktor vpraša vse. Tudi najbolj nemogoča vprašanja. A vendar so na razgovoru določene smernice, ki se jih direktorji držijo. Ta smernica je ena – direktor večina kandidatov vpraša z enakimi vprašanji. Prebrisano, kajne?

 

Torej, kakšne so vaše prednosti?

Nekaj zagotovo je. Če ne druga ste lahko odgovorni, pridni in delavni. Če pa še to niste pa povejte po resnici. Ampak jaz verjamem v vas. Zagotovo se kaj najde.  Pred časom je direktor imel upad prometa. Pri tem je moral enega delavca odpustiti. Žal. Tudi sam tega ni hotel a ni imel možnosti. Kaj je naredil. Šel je v delavnico in obrazložil situacijo. Na koncu je vprašal, če ima kdo kakšne veze, da se lahko zaposli drugje. Vsi so bili tiho. Potem pa je začel spraševati, kako kaj delavci med seboj sodelujejo in kakšen pogled imajo sami na svoje sodelavce. Seveda se je takoj javil en zaposleni pri čemer je drugega sodelavca popolnoma porinil v – drek. O njem je povedal vse najslabše. Da dela počasi. Da si za načrt vzame čas ter da se mu na koncu sploh nikamor ne mudi. No povedal je še marsikaj. Sam sem bil na tem sestanku prisoten. A tiho sedel in opazoval. Ko je na koncu oseba, ki dela počasi le prišla do besede je povedal. “Da. Res je, da delam počasi. To pa zato, ker se morajo komadi pravilno nastaviti in centrirati. Res je, da si vzamem 10 minut več časa, kot pa vsi ostalo. Vendar posledično zaradi tega nisem še uničil nobenega noža. Sami pa veste, kdo uničuje največ nožev ter koliko stanejo. Tudi mudi se mi ne, ker na koncu za seboj lepo vse pobrišem, pometem in posesam. Kar se pa načrtov tiče … to pa tako sami veste, da najdem napake, katere se popravijo in je potem vse v redu.”

 

Koga bi vi obdržali?

Moj zelo dober prijatelj mi je povedal. Samo enkrat je dal možnost osebi v podjetju, ki je zafurala in mu naredila škodo. Ta oseba se iz te škode ni naučila prav ničesar in še v enakem mesecu naredila enako napaka z malo manjšo finančno škodo.

 

Vi se boste pripravili

Verjamem v vas. Vi se od sedaj dalje boste pripravili. To vprašanje je na mestu. Pripravite se na njega! Bodite odločni, ko odgovarjate na to vprašanje.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Razgovor – kakšne so vaše prednosti?
.
– – – – – – – –

– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

Honorarno delo

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Razgovor - kakšne so vaše prednosti?
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.