Razgovor - kje nam lahko takoj pomagate?j pomagate?

Razgovor – kje nam lahko takoj pomagate?

Razgovor – kje nam lahko takoj pomagate?

“Razgovor – kje nam lahko takoj pomagate?” – to je zelo pogosto vprašanje na samem razgovoru! Zavedajte se, da to zanima v današnjem času prav vsakogar. Ker vsak rad tako izve, koliko časa in truda bo moral vložiti v vas, da bo dobil točno to, kar potrebuje. Seveda pa je čas in dodaten trud vedno povezan z denarjem. In podjetja presneto gledajo na to, kam vse gre denar.

 

Razlog

Razlog se skriva predvsem v tistem, kar boste povedali. Koliko ste se do sedaj naučili in kakšna znanja vse imate. Če bo oseba iskala delavca v proizvodnji je tukaj zelo enostavno. Če pa oseba išče delavca, ki je s strankami, kateri predstavlja samo podjetje, potem pa je to nekaj popolno drugačnega.

 

Pazite se tega vprašanja!

Čeprav lahko oseba takoj pove, kje lahko samemu podjetju pomaga je to zelo zvito vprašanje. Sam direktor hoče slišati samo eno : kje mu lahko pomagate tam, kjer on rabi pomoč. Tukaj pa je potrebno povedati o tem, kaj je sam zapisal v oglasu za delo. Ravno to, kar on išče mu dalje vaše vso znanje na pladnju.

 

Torej učite se dodatno

Pustite TV in vso ostalo gradivo, ki vam ne koristi ter je v tujem jeziku. Posvetite se vašemu poslu ter vašemu dodatnemu izobraževanju. Če ste frizer pojdite na kakšno dodatno delavnico. Če ste programer je polno idej, kaj se da sprogramirati samo, da boste imeli nek izdelek. In ravno to dodatno izobraževanje je najbolj cenjeno pri samem delodajalcu. To tudi veliko pove o vas. Da ne čakate za delo, ampak ste zelo samoiniciativni in znate migati in se želite dodatno izpopolnjevati in izobraževati.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Razgovor – kje nam lahko takoj pomagate?

 

Razgovor - kje nam lahko takoj pomagate?j pomagate?

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.