Razgovor – pohvala

Razgovor - pohvala

Razgovor – pohvala

Razgovor – pohvala je nekaj vsakdanjega, ki ga sam direktor ali pa vodja kadrovske službe tudi vpraša “S čim se lahko pohvalite?” ali pa “Na kaj ste v svojem delu najbolj ponosni“. In da – vi se boste znali pohvaliti. Tukaj se morate pripraviti. Tukaj imate vse odprto in meje pohvale so lahko res lepe. Lahko tudi z primeri.

 

Vaša reakcija

Kakšna je vaša reakcija. To, da vas bodo vprašali glede tega, kje se lahko pohvalite to že veste. Zato tukaj ne smete biti v zadregi. In še bolj pomembno pri vsem tem je, da se na to lahko pripravite. To vas bodo vsi vprašali. Zato se le pripravite.

 

Razgovor – pohvala ter primeri

Realni primeri :

#1
Najbolj se lahko pohvalim, da mi zdravje lepo služi. Pri tem kolikor se le da migam ter se ukvarjam s športom.

 

#2
” Ko prejemam nove informacije si delam zapiske. Ko to preberem in še enkrat ponovim ter obrazložim tako, kot sem dojela in če je OK, potem to znam.

 

#3
Samo delo mi nikoli ni predstavljalo kakšnih ovir. Če pa pridem do težave ohranim mirno glavo in razmislim ter iščem rešitev. Le o potem posredujem in se posvetujem z vodjo.

 

Razgovor – pohvala

Teh primerov je lahko še več. Vendar pazite, da se pohvala nanaša na delovno mesto ali pa vsaj delovno uspešnost. Ker tukaj lahko vašega bodočega delodajalca lepo navdušite. Tako zelo, da si vas želi imeti ob sebi. Vzemite si malo časa in razmislite, na kakšen način se boste pohvalili. kaj boste izpostavili in kaj vse boste povedali. Pa še nekaj – pohvala naj bo kratka. Ne se hvaliti celih 10 minut. 😉 To je malo preveč.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite. Zagotovo imate problem.
Držim pesti za vaš uspeh

SandiZ dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Razgovor – pohvala

Razgovor - pohvala

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri