Razgovor – ste dovolj motivirani za delo?

Razgovor - ste dovolj motivirani za delo?

Razgovor – ste dovolj motivirani za delo?

Razgovor – ste dovolj motivirani za delo?

Mogoče se vam to sliši hecno ali ne vendar se vedno več direktorjev tudi sprašuje ali je oseba, dovolj motivirana za delo. namreč zelo rado se tudi zgodi, da na razgovor pride oseba, ki delo išče – samo da nekaj ima in da samo plačo tudi dobi. Takih so se sami direktorji začeli izogibati. Ker od njih imajo samo to, kar naredijo in nič več. Prav nobene dodatne energije ali nove zamisli.

 

Lahko to vprašajo tudi vas

Lahko to vprašajo tudi vas “ali ste dovolj motivirani za delo” ali pa “s kod črpate dodatno motivacijo za delo?“. Pri tem hočejo slišati nekaj izjemnega. Nekaj … kar jim bo dalo misliti in vas bo ta odgovor postavi pred vse ostale.

 

Vendar kaj povedati?

Če se vam nič ne sanja, potem se zlažite in povejte, da vas dobra glasba lepo umiri in telo nabije z motivacijo. Kaj je dobra glasba : to je glasba katero radi poslušate. Ne glede na zvrst. To, kar radi poslušate to je za vas dobra glasba.

 

Ali vas motivira kaj drugega?

Pred časom sem spoznal osebo, ki ga zelo na delovnem mestu motivira … da mu pride sam direktor stisnit roko in mu reče “hvala, da delaš zame”. Tukaj je njegova motivacija na vrhuncu. V enem dnevu pokliče in naredi več terminov, kot 2 dni skupaj. Pa čeprav se vsaki dan posebej trudi in trudi.

 

To je zelo neobičajno vprašanje

Priznam. Vendar tudi sami podjetniki imajo slabe izkušnje in potem želijo pri samem kandidatu preveriti tudi to. Zato na razgovoru ne lažite. Povejte po resnici. Če ste brez energije – povejte. Boljše za vas, ko pa potem se vam res ne bo dalo prav ničesar delat in bodo drugo trpeli zaradi vas. ne splača se. Res ne.

 

 

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Razgovor – ste dovolj motivirani za delo?


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri