razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Hja, tukaj pa imam kaj za napisati. Sem se ravno včeraj pogovarjal s kandidatom, ki je prišel na razgovor. Seveda je že podjetje v začetku povedalo, da se bo razgovor odvijal v treh delih. V začetku je bila skupna predstavitev. Že temu, da je oseba z drugimi kandidati in se mora pred vsemi predstavljati – že temu sem jaz proti. Pa kaj zanima druge kandidate, kdo sem jaz in kaj počnem.  Še huje pa je to, da je to lahko moja konkurenca.
Skratka, prvi del je bila osebna predstavitev direktorju in ostalim kanditom.

 

Drugi del razgovora

Do sem so izmed 17 kandidatov povabili samo 5 kandidatov. Naredili so ožji izbor. na 5 oseb. Tukaj pa je bil razgovor ene na ena. Kandidat – direktor.  Tukaj pa so se že postavljala bolj tehnična in strokovna vprašanja.  Tudi tukaj je kandidat nekako uspel odgovarjati normalno. Vendar je na koncu direktorja vprašal, kakšno plačo za to delovno mesto namenijo. Direktor mu je odgovoril, da se to izve šele v tretjem krogu. In kandidat je bil celo izbran v tretji krog.


prosnja-razgovor


 

Tretji krog

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Delo pred strojem, če oseba to res zna. na stroji je bila napaka in direktor je s štoparico meril čas popravila. In temu kandidatu je uspelo stvar popraviti. Po mojem mnenju zelo hitro. In direktor je bil zadovoljen z znanjem, katerega je sam kandidat tudi izkazal. Sledila je pogodba.

 

Povabilo v pisarno in pogodba

Direktor je bil z novim kandidatom zelo zadovoljen, zato mu je ponudil pogodbo.
Vendar kljub temu, da še kandidat ni dobil odgovorov na vprašanja :
– kakšna je plača
– se dela med vikendi
– se dela tudi na terenu; mogoče tudi tujina
– se plačujejo nadure ali se jih da koristiti
– …

Kandidat se je usedel in prosil za te odgovore. še enkrat jih je povedal. In direktor mu je odgovoril, da je plača 670€ + ostali dodatek.  Kandidat se je lepo nasmejal in rekel “ne hvala” in odšel.

 

Pritisk

Sam kandidat se je odločil, da ne bo vzel tega delovnega mesta iz preprostega razloga. Na tem delovnem mestu oz. v samem podjetju je velik pritisk. To so mu povedali drugi zaposleni. In še huje – nobeden od teh tega ne zna popravljati, kar zna on. In sam je mnenja, da lahko najde boljše podjetje v katerem ga bodo spoštovali in cenili svoje delo. Plus tega, da ga bodo normalno plačali.

 

Kako pa je pri vam  razgovor?

A sploh pridete do razgovora? Ker če ne, potem vam lahko pomagam in to tako, da vam brezplačno pokometniram vašo gradivo.
Pišite mi na : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Razgovor v treh delih
.
– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Dobra stran. Tudi sama sem doživela razgovor v treh delih. Prvi del je bil spoznavanje moje osebnosti ter kako se znajdem na delovnem mestu. Potem sem imela neka njihova testiranja. na tretjem razgovoru pa smo še enkrat šli čez vso to tematiko in vprašanja, katera sem že odgovarjala. Potem pa je sledila še 1 ura na delovnem mestu. Ker mi je delo steklo in so videli, da se nekako znajdem so me zaposlili. Vendar moram povedati, da sem na razgovor prišla z vašo pomočjo 🙂 G. Sandi vala za vse!

Lepo pozdravljena. Super. Sem zelo vesel, da ti je po končnem času le uspelo priti na razgovor. Kakor sva se pogovarjala preko telefona se je fajn pripraviti za razgovor. Sicer 3 razgovori pri enakem podjetju … to je kar naporno. Ampak na koncu si se odrezala odlično in vse čestitke, da se ti tudi samo delo dopade.  Tudi tebi hvala za zaupanje in držim pesti za tvoj uspeh.

– – – – – – – –

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

 

Razgovor v 3 delih

Razgovor v 3 delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

Razgovor v treh delih

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.