Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku je lahko stresno dejanje za nekatere kandidate. Zelo stresno. Zato se morate prej pripraviti in vaditi.

 

Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku

Resno. Ko pišem naj oseba vadi razgovor doma, naj resno in fizično vadi. Priporočam, da oseba gre v klet in tam vadi odgovore. Potem pa se lahko pogovori s sorodnikom ali katero drugo osebo. Nekje je treba začeti. Če pa oseba ni komunikativna pa bo do dela zelo težko prišla. In, če pogledam celoto za nazaj poznam veliko oseb, ki so na Zavodu. Mogoče je razlog tudi ta, da so izjemno nekomunikativni.

 

Kdaj je zadnji trenutek?

Lahko je klic preko telefona. Kjer se vam oseba lepo predstavi ter prosi in vpraša ali imate čas za njo, da se malo pogovorita. Evo to je en hiter razgovor pri čemer imate direktorja že na drugi strani linije.

 

A vi se boste pripravili

Četudi vas pokliče oseba in prosi, da se z vami pogovori ji lahko brez težav rečete, da ga boste poklicali nazaj v nekem doglednem času. To pomeni, da si boste s tem pridobili čas in pogledali oglas za delo ter to, kar ste tja poslali. Tako boste vedeli s kom se pogovarjate in bo vam, kakor tudi osebi na drugi strani linije zelo lažje. Pa še v zadregi ne boste, če boste pozabili, kaj ste poslali in kaj vse ste napisali. Zato pazljivo!

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Razgovor v zadnjem trenutku

– – – – – – – – – –

 

 

Razgovor v zadnjem trenutku

 

Posted in Tips – smart tips.