Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku je lahko stresno dejanje za nekatere kandidate. Zelo stresno. Zato se morate prej pripraviti in vaditi.

 

Razgovor v zadnjem trenutku

Razgovor v zadnjem trenutku
Razgovor v zadnjem trenutku

Resno. Ko pišem naj oseba vadi razgovor doma, naj resno in fizično vadi. Priporočam, da oseba gre v klet in tam vadi odgovore. Potem pa se lahko pogovori s sorodnikom ali katero drugo osebo. Nekje je treba začeti. Če pa oseba ni komunikativna pa bo do dela zelo težko prišla. In, če pogledam celoto za nazaj poznam veliko oseb, ki so na Zavodu. Mogoče je razlog tudi ta, da so izjemno nekomunikativni.

 

Kdaj je zadnji trenutek?

Lahko je klic preko telefona. Kjer se vam oseba lepo predstavi ter prosi in vpraša ali imate čas za njo, da se malo pogovorita. Evo to je en hiter razgovor pri čemer imate direktorja že na drugi strani linije.

 

A vi se boste pripravili

Četudi vas pokliče oseba in prosi, da se z vami pogovori ji lahko brez težav rečete, da ga boste poklicali nazaj v nekem doglednem času. To pomeni, da si boste s tem pridobili čas in pogledali oglas za delo ter to, kar ste tja poslali. Tako boste vedeli s kom se pogovarjate in bo vam, kakor tudi osebi na drugi strani linije zelo lažje. Pa še v zadregi ne boste, če boste pozabili, kaj ste poslali in kaj vse ste napisali. Zato pazljivo!

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

Tema : Razgovor v zadnjem trenutku

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

 

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

 

… sem pisanje motivacijskega pisma …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Jaz pa sem pisanje motivacijskega pisma prepustila kar vam. In moram napisati ter povedati, da je zelo obrodilo sadove. Od 7 poslanih življenjepisov sem bila povabljena na 2 razgovora. In to je super. čeprav sem pa spoznala, da to niso podjetja s katerimi bi delala. A je super, ker iščem in pišem naprej. G. Sandi hvala. marija, Krško

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

Razgovor v zadnjem trenutku
Razgovor v zadnjem trenutku

 

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

Mogoče vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri