razgovor za delo 5

Razgovor za delo 5

Razgovor za delo 5 del.

Razgovor za delo 5

Razgovor za delo je vedno unikaten, zanimiv, včasih pa zelo težak. Tukaj nekaj realnih primerov. Želim, da je vaš razgovor za delo 100% uspešen!

 

Razgovor za delo 5.1
–  – razgovor za delo 5

Lažja fizična pomoč na gradbišču
Stranka je samostojni podjetnik, katera je iskala novega zaposlenega pri pomoči in delu na gradbišču. In na njihov oglas se je oglasilo kar 57 kandidatov iz Celjske regije. 13 kandidatov pa malo od daleč. To pomeni več kot 30 km vstran od podjetja. Skratka poklicanih 20 kandidatov na razgovor za delo. Vsi so prišli. Tukaj mi je ostal v spominu en gospod. Podjetje ima svoje pisarne v drugem nadstropju brez lifta, spodaj pa je proizvodnja. Gospod je prišel do pisarne ves zasopihan in potreboval je nekaj časa, da je prišel k sebi in lahko normalno brez globokega dihanja tudi kaj povedal. Bil je popolnoma brez kondicije in tudi za njegovo velikost daleč preveč kilogramov. Pa ga direktor vpraša “gospod, ko ste prišli ste bili brez sape, kako boste šele na gradbišču delali, ker tudi tam ni lifta?“, pa mu možakar odgovori “me bodo pa z žerjavom god potegnili“.

 

Razgovor za delo 5.2
– razgovor za delo 5

Podjetje je iskalo računovodkinjo z več leti delovnih izkušenj. To je bil pogoj, saj je njihova glavna računovodkinja utrpela poškodbo in ni morala delati polni delovni čas. V bolniško pa ni hotela. Tako je podjetje potrebovalo računovodkinjo, ki se že spozna na ta posel.
Spomnim se računovodkinje, ki je dobila vprašanje “podjetje izstavi račun, potem pa ugotovijo, da so izstavili napačnega. Kaj se naredi?
Pa računovodkinja odgovori “ja ta napačen se izbriše in se napiše novi, potem pa se pokliče na podjetje in jih prosiš, da ne pravi račun vržejo v koš“.
Jojj … tukaj se je vsak prijel za glavo.

 

Razgovor za delo 5.3
–  – razgovor za delo 5

Razgovor za delo je lahko tudi smešen ali takšen, da ne veš, kam bi se dal. Pri iksanju za lažja proizvodnja dela smo na vrsto prišle ženske. Ampak na razgovor pa je ena prišla v najkrajši minici, kar smo jih ali pa sem jih videl,velik izrez dekolteja, našminkana in naparfumirana pa tako, da smo morali zračiti pisarno. Več kot 10 minut. Ta razgovor za delo je bil živ obup. Vse, kar je direktor vprašal to osebo, se mu je ona samo smejala in odgovarjala “zaposli me pa boš videl“. Po treh vprašanjih ji je zaželel lep dan. Zakaj je oseba sploh prišla na razgovor za delo, če pa dela ni hotela?

 

razgovor za delo 5

Prošnja za delo

5/5 Stars.

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Iskane besede : razgovor za delo 5

 

– – – – – – – – – –
Svetlana, Jesenice
Razgovor za delo -> da prosim. Se že veselim naslednjega razgovora 🙂
Pač, kdaj in ko bo 🙂
– – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (2 votes)
Posted in Tips – smart tips.