Razgovor za delo v Afroditi

Razgovor za delo v Afroditi

Razgovor za delo v Afroditi

Razgovor za delo v Afroditi je enostaven. Šele, če se oseba zelo dobro pripravi. Mora se. Sam kandidat mora dati tisti maksimum iz sebe, da ga druga oseba resnično začuti. Da ga začuti z njegovimi pravimi nameni in brez nekega pretvarjanja.

 

Razgovor za delo v Afroditi

Razgovor za delo v Afroditi

Razgovor za delo v Afroditi

Kozmetika Afrodita sodi med sam vrh svetovne kozmetike. Tega ne pišem iz razloga, da so me prosili ali pa da bi jim delal reklamo. Ne. Razlog je drugje. Tudi na tisti strani, ko mi drugi podjetniki govorijo, da poznajo blagovno znamko Afrodita. Evo pa jih imamo. Tudi Indijci poznajo našo Slovensko blagovno znamko Afrodita. Super, kajne? Da in glede tega tudi pišem.

 

Kako se pride do razgovora

Popolnoma odvisno od osebe, kakšne izkušnje ima ter na katerem segmentu dela. Torej pomagal sem osebi, ki se je preselila k novi ljubezni v okolico Rogaške Slatine. Iskala je delo in tako prosila mene za pomoč. Pomagal sem ji. Celotno gradivo za njo sem delal cca. 3 dni. Mogoče nekaj več. A kakorkoli. Šlo se je za bolj zahtevno delovno mesto oz. ta oseba ima zelo dobra znanja iz določenih področij. Le to sem moral lepo v kratkem opisati. Da je direktorica že takoj vedela, kje ji ta oseba lahko takoj koristi. Potem  sem zraven še priložil določena dokazila ter vse ostalo, kar je ta oseba še imela. In dokončal sem celoto. Sama oseba je glede moje pomoči bila res navdušena.

 

In poslala je

Zgodilo se ni nič. Popolnoma nič. Sranje, kajne? Oseba navdušena nad svojim gradivom, a zgodilo se ni nič. Potem pokliče in preveri. Povedali so ji, da je direktorica trenutno nedosegljiva. Torej nič tako dramatičnega. In navdušena kandidatka je čakala. Minilo je 10 dni pa se spet spomni in pokliče. Povedali so ji, da je direktorica v poslopju, a ima gužvo ter mora nekatere nujne stvari še danes urediti. Spet čakanje. Spet klic na Afrodito, ampak sedaj je navdušena kandidatka povedala, da je poslal gradivo in prosi za mnenje. Obljubili so ji, da jo bodo poklicali nazaj. A kdaj? Kdaj bo to? Seveda ta neučakanost!!! Jooojjj … to je hudo!

 

In dobila je klic ter povabilo na razgovor

Tukaj sem vam napisal iskreno. Takoj ne skačejo od veselja direktorji, ko dobijo nek dopis v katerem se lepo vidi, kdo ta oseba je in kje jim lahko že takoj pomaga. Ne. Ne skačejo. Kaj želim povedati je to, da si je nekdo vzel čas za to osebo in celotno gradivo prebral. Bilo je tako napisano, da mu je bilo zanimivo in verjamem, da je ta oseba, ki je to brala že takoj vedela, kje se skriva tista dodana vrednost samega kandidata.

 

Med vsem tem dogodkom je minilo kar nekaj časa

Namreč mi ne moremo vedeti, kdaj ima določena oseba čas za nas ali ne. Tudi si tega ne moremo predvidevati. Ne. Lahko se samo prepustimo samemu toku in toku časa, ki je lahko naš zaveznik ali pa tudi ne. Čeprav čas enako hiti nam včasih prehitro uide. Ampak truditi se je potrebno še naprej. Treba vztrajati.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Razgovor za delo v Afroditi

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.