Razgovor za službo preko Skype-a

Razgovor za službo preko Skype-a

Razgovor za službo preko Skype-a

Razgovor za službo preko Skype-a se čedalje bolj uporablja. Zakaj pa ne? Tukaj vsaj kandidata vidiš in če steče beseda je super.

 

Razgovor za službo preko Skype-a

Razgovor za službo preko Skype-a
Razgovor za službo preko Skype-a

Saj vem, saj vem, da se teh napravic in video klicev zelo branite, a to je za nekatere prva faza spoznanja. Da se sploh vidi z osebo preko Skype-a in pogovori o tem, kar sam direktor v prvi fazi oz. v prvem koraku želi vedeti o njem. Ta pogovor je bolj splošni. Je enostavni. Nič osebnega, ampak bolj, koliko znanja in motivacije ima določena oseba. In tukaj je ena finta. Direktor to spozna že takoj.

 

Če ste se izkazali vas bo direktor povabil na razgovor

To je to. Če ste prišli do tega, da vas je direktor povabil na razgovor je to nekaj čudovitega. Petka! In sedaj morate se še potruditi, da še prebrodite ta težji razgovor. Tukaj bo oz. je drugače. Je še bolj osebno. Bolj podrobna vprašanja pri čemer so potrebni podrobnejši odgovori.

 

A je to prihodnost?

Do nekatere točke – DA. Vsaj do nekatere. Vsaj za prvi korak je to dobro, da se uporabi video razgovor. Da sploh vidiš ali ima oseba sploh interes ali ne. Ponudiš nekaj kratkih vprašanj pri tem pa pričakuješ nekaj konkretnih odgovorov. Če tega ni potem se lahko direktor odloči drugače. Če pa že v prvem trenutku direktor spozna, da je to “ta pravi kandidat” potem pa je to -> super.

 

Saj še obstajajo drugi programi za video klic

Seveda so. Zato pa vas bo prej podjetje poklicali in povprašalo, katere vse programe imate, da se lahko preko tistega tudi vidite. Če pa tega nimate pa so tudi druge alternativne možnosti. Če pa le tega nimate oz. nočete imeti potem pa se vam bodo zahvalili in to je to. Ste zamudili. Vaš avtobus ali vlak je odpeljal. Treba se je prilagajati in iti korak s časom.

 

 

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Razgovor za službo preko Skype-a

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

Razgovor za službo preko Skype-a
Razgovor za službo preko Skype-a

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

Razgovor za službo preko Skype a
Razgovor za službo preko Skype a

 

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

Mogoče vas zanima tudi :

  1. Odličen življenjepis primer word
  2. Prošnja za delo blagajnik
5/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri