Razgovor za službo slabe lastnosti

Razgovor za službo slabe lastnosti

Razgovor za službo slabe lastnosti

Razgovor za službo slabe lastnosti so pogosta vprašanja tudi na samem razgovoru. In pri tem, če zajebete – zajebete. Drugače pa bodite iskreni. Ker popolnega delavca ni.

 

Razgovor za službo slabe lastnosti

Razgovor za službo slabe lastnosti
Razgovor za službo slabe lastnosti

Da. Popolnega delavca ni. Povejte po resnici. Taki, kot ste, ste najboljši. Ste edinstveni in mimo tega ne morete iti. Če nimate radi dela v skušini povejte. Tega ne skrivati, ker, če boste in potem pride do realizacije potem to ni dobro ne za vas in še bolj ne za podjetje. Vem pa nekaj. Vsakemu delavcu – mišljeno v 99% se za podjetje “jebe”. Mu je vseeno za podjetje in tega se direktor tudi zaveda. In to je velika rana, ki bdi na podjetju. Samo, da se odpre in že začne boleti. A na koncu boli podjetje.

 

Kakšna vprašanja pa se pojavljajo?

Zelo osebna in neprimerna, da jih direktor sprašuje. Ampak jih, ker ga zanima in prav je tako.

Te vprašanja največkrat so takšna :

  • naštejte mi vaše najslabše lastnosti
  • kdaj se razburite
  • kako delate pod pritiskom
  • a prenesete kritiko
  • a jamrate in se pritožujete

 

In še je tega

Saj mogoče se vam to zdi brezveze, da direktor to sprašuje, a za vse je nek razlog. Vsaj direktor ga ima in to moramo spoštovati. Tudi jaz rad vem, kakšna oseba sedi pred menoj. Še posebej vprašanje !a jamrate in se pritožujete” je 100% vprašanje na vsakem razgovoru. Nekatera podjetja so šla tako daleč, da imajo te vprašanje napisana na listu in sama oseba oz. kandidat mora napisati ter se zraven tudi podpisati. Razlog? Osebe oz. kandidati lažejo. Zelo radi lažejo. In tukaj je dokaz, da so lagali.

 

Ampak, da do razgovora sploh pridete je težka pot, kajne?

Razgovor? Kaj pa to je. Vsaj za mnoge, ki pošljejo več kot 30 prošenj za delo pa niti enega razgovora. Tukaj je nekaj zelo hudega. Pomeni, da je s samim gradivom nekaj narobe. Da. Nekaj je narobe s prošnjo za delo ali življenjepisom. In, če se to gradivo vsaj malo popravi … je lažje, da se pride do razgovora.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Razgovor za službo slabe lastnosti

Razgovor za službo slabe lastnosti
Razgovor za službo slabe lastnosti

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

 

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri