Razlogi za menjavo službe

Razlogi za menjavo službe

Razlogi za menjavo službe

Razlogi za menjavo službe so lahko različni. lahko so osebni ali pa zelo nujni. Lahko pa so tudi, da se je oseba celote naveličala in v tej smeri sploh več ne želi delati.

 

Razlogi za menjavo službe

Največkrat so lahko tudi finančni. Oseba je dokazuje in dokazuje, a delodajalec tega le ne prizna in gane nagradi. Tudi je lahko delavec po nekem času jezen na direktorja in gre vstran. Enostavno se mu več ne da ukvarjati s tem. In gre. Raje gre tudi za manjšo plačo, pa je miren in dela manj, kot pa da gara in čaka. Le to čakanje je negotovo in to ubija. Tako ali drugače.

 

Vendar pazite

Ko boste začeli prihajati na razgovor in vam bo eno podjetje nekaj obljubilo – le to naj napiše v pogodbi. ker prazne obljube so tiste, ki izvenijo. Le teh je veliko. Sam poznam veliko primerov, ko je direktor samemu kandidatu obljubil že datum pričetka dela. Sam kandidat je dal takoj odpoved … ker ga je vezala pogodba se je skregal. Potem je čakal na dan in veselo šel na podjetje. Ko je prišel je ugotovil, da nobeden ni vedel, da pride novi zaposleni. Še več. Tudi direktor je pozabil in veste kaj mu je rekel “idi nazaj, ker nismo dobili projekta in te ne morem zaposliti“. In kaj sedaj? OSeba se je skregala, ker ni dobila enostavne odpovedi. In sedaj tja več ne more iti. Treba iskati novo zaposlitev in je spet pod stresom.

 

Skratka te razloge zanima tudi direktor

Jaz imam rad, da mi nekdo pove pošteno. Po resnici. Potem vem, kaj lahko pričakujem od kandidata. Tukaj laganje ne pomaga. Ker to se opazi že v prvem mesecu. In potem, če nekaj ni OK in na razgovoru pa je bila ta tema – nekaj ni v redu. Kandidat je lagal ali pa se pretvarjal.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Razlogi za menjavo službe

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama sem menjala veliko delodajalcev. Prav noben se ni držal tega, kar je obljubljal in kaj je pisalo v pogodbi.

– – – – – – – – – –

Razlogi za menjavo službe
Razlogi za menjavo službe

– – – – – – – – – –
 

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri