reklame

Reklame

Reklame. Presnete dolgočasne reklame.

Reklame

Kaj pravite na vse te reklame, ki jih lahko vidite na drugih spletnih straneh? Zame so te reklame res odveč in zelo posilečne. Če bi si želel pogledati reklame grem na youtube.com in tam pogledam res najboljše reklame. Ampak reklam si ne želim imeti na vsaki slovenski spletni strani. Vsaj ena normalna stran naj bo brez reklam. Brez najboljšega avta, najboljše trgovine ali plenic.

 

Reklame in prošnja za delo

Tukaj na moji spletni strani ne bo in ni nikoli bilo nobene reklame. Mogoče kakšna povezava na drugo spletno stran, ki sem jo priporočal ali vsaj malo opisal. In to je to. Drugače na tej strani so reklame prepovedane. Nič.

 

Jezi me …

Jezi me to, da potrebuješ informacijo potem pa ti težijo reklame. Rabiš veliko več časa, da prideš do določene informacije. In te spletne strani so zame neučinkovite in jih sploh več ne obiskujem. Še več. V mojem iskalniku sem si dodal programček – vtičnik, kjer se mi spletne strani, ki sem si jih označil sploh ne odprejo in me takoj opozori na to. Ful fajn mi je, ko ne vidim reklam. Druga možnost je seveda ta, da se lahko v samem vtičniku nastavi, da se odprejo samo slike vse ostalo, kot so animacije ali video pa ne. Tukaj se sama spletna stran veliko hitreje naloži. Če pa želim videti animacijo ali video pa samo kliknem gor in voila se mi že predvaja.

 

Tudi moji konkurenti uporabljajo reklame

Ste se kdaj zavedali in pobrskali, koliko oseb prodaja samo prošnjo za delo? Veliko. Ampak na njihovih spletnih straneh je spet reklama. Same reklame in nekaj besedila. Ter res veliko obljub. Ampak jaz pravim, da je vsaka konkurenca zelo dobrodošla. Nimam prav ničesar priti njimi in celo določene konkurente poznam. Se občasno tudi dobimo in poklepetamo. To je čista nekaj osnovnega in noben si drug drugemu ne nagajamo.

 

Reklama

Mogoče je ena reklama na spletni strani popolnoma dovolj. Nekaj preveč pa ni dobro. Ampak koliko sem spoznal, da to moti samo mene. Z drugimi, ko se pogovarjam so že s tem sprijaznjeni. Jim je vseeno. Nekateri tudi za nalašč kliknejo na reklamo, samo, da se temu podjetju odšteje en klik, za katerega mora plačati. Podatek pri meni je bil boleč. Od 10 vprašanih je samo ena oseba opazila, da na moji spletni strani ni reklame. Ko sem vprašal še dodatnih 10 oseb ni nobena oseba opazila, da ni tukaj reklam. Hmm … 19 osebam je vseeno in se ne zavedajo, da ni reklam. Samo ena samcata je to povedala. Ena samcata. Potem naprej me je minilo pa sem to opustil.

 

Prošnja za delo

Tukaj na moji strani trenutno še ni tega. Se izogibam. Nočem, da bi moja stran postala ena sama packa. Vem, da bi s tem dodatno zaslužil, a vseeno tega ne naredim. Mogoče pa so mi premalo ponudili. Hmm …

 

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : reklame

Mnenja na temo – reklame
– – – – – – – – – – –
Samir, Velenje
Tudi mene motijo vse dodatne reklame. Vse preveč jih je in potem celota izpade zelo ceneno. Ko bereš določeno vsebino se ti na enkrat pojavi novo okno in ti že težijo. Tudi jaz pri takih spletnih straneh zaprem vse dol ali pa jo sploh več ne obiskujem. Toliko na kratko z moje strani.
– – – – – – – – – – –

– brez lastne oddaje –

Vito, Rače
Verjamem, da reklame mora biti. To je seva denar. In brez tega ne gre. če denarja pri TV-ju ni, je posledično slab program. Ničesar novega in brez dokumentarne oddaje ali pa celo brez lastne oddaje. Vendar to tudi mene moti, da so reklame preveč posilečne in večina jih laže. Če boste kupili to, se vam bo zgodilo to. Ko kupim, prinesem domov ni rezultata in nobenega efekta. Pozabil sem povedati, da je celota izvenela že med samo potjo. Hecno, kajne? Drugače pa čestitke za tako lepo in polno stran informacij. Prejmite lepe pozdrave iz Rač. Lep pozdrav, Vito.
– – – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Prošnjo vam napišem jaz

reklame

reklame

reklame

reklame

 

Povzetek :
Reklame
Naslov :
Reklame
Opis :
Kaj pravite na vse te reklame, ki jih lahko vidite na drugih spletnih straneh?
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.