Res zanimiva prošnja za delo

Res zanimiva prošnja za delo

Res zanimiva prošnja za delo

Res zanimiva prošnja za delo 3

Res zanimiva prošnja za delo

Kakšna je res zanimiva prošnja za delo? Kaj mora vsebovati in zakaj mora biti še tako zanimiva?

 

Kaj pa, če res zanimiva prošnja za delo ne obstaja?

Res zanimiva prošnja za delo 2

Res zanimiva prošnja za delo

Predstavljajte si sledeče. Če bi radi prišli do razgovora mora biti nek motivator v vaši sami prošnji za delo, da bo samega direktorja tako zanimalo, da vas bo hotel še spoznati. Vendar kaj je tisti motivator? Kaj sploh samega direktorja zanima? Kaj je dobro da se m napiše?

 

Če želite, da je vaša prošnja za delo res zanimiva prošnja za delo potem …

Potem je potrebno celoto narediti malo drugače. Bolj prefinjeno in še bolj enostavno. Ponuditi mu moramo vaše znanje na takšen način, da vas bo razumel in vas že deloma videl na samem delovnem mestu. Pri tem pa mora biti sama prošnja tako enostavna, da bo celoto takoj razumel. Bere se enostavno, vendar v resnici le ni tako. Na netu sem prebral marsikaj. A na koncu ne vem, če vse drži. če pišejo članke osebe v pisarni, da imajo zraven tega članka še reklamo … a je to dovolj dobro potem še za vas? Sami se prepričajte.

 

Pred časom …

Nekaj časa nazaj je sama res zanimiva prošnja za delo bila malo drugačna. A sedaj je še bolj prilagojena. Veste, ko pišem o tem, kaj mora sama prošnja za delo vsebovati je preveč nekih neznank in sama celoto ni nujno, da paše bilo kateri osebi. Ne – ne. Če smo si osebe med seboj različne – potem še sama prošnja za delo mora biti različna. Kaj šele svetovanje in pisanje na to temo. Zato res zanimiva prošnja za delo mora biti vaša. Z vašim znanjem in vašimi delovnimi izkušnjami.

 

Na mizi je 22 prošenj za delo

Ko ima oseba na mizi 22 prošenj za delo na razgovor pa lahko povabi samo 3 osebe je lahko ta oseba, ki dela selekcijo v veliki dilemi. Da ne izpusti in spregleda strokovnjaka oz. osebe, ki ima znanje in delovne navade. Tega se vsak boji. Vendar, če ta oseba ne napiše o sebi nič pametnega je spregledana. Žal. Pa čeprav bi ta oseba bila idealna za to podjetje je spregledana. A kdo je kriv za vse to? Nihče drug, kot samo spregledana oseba. Vsak mora pokazati nase. če tega ne zna je v zaostanku. Vsaj, da bi oseba napisala “Jaz vam lahko odlično pomagam, ker znam in izpolnjujem vse zadane pogoje“. Če bi vsaj na začetku to oseba napisala, bi pritegnila pozornost.

 

Oglasnik

Če kdaj kaj kupjete verjetno pogledate v oglasnik. Če pa kaj novega pa greste v trgovino. Seveda imate želje in samo vizijo, kaj želite imeti. Lahko vam ponujajo nekaj drugega, ki je veliko boljše za njih – vas to ni prepričalo. Ne. Vi iščete to, kar ste si predstavljali in potrebujete. Enako je pri selekciji kandidata. Torej, če nikamor ne pridete -> pišite mi. Če berete to, ste vsaj nekaj naredili – naredili ste prvi korak in iščete rešitev. Našli ste jo – mene. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Res zanimiva prošnja za delo

Kaj pravijo drugi :

Res zanimiva prošnja za delo

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Res zanimiva prošnja za delo

Res zanimiva prošnja za delo

Res zanimiva prošnja za delo 4

Res zanimiva prošnja za delo

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.