S pomočjo interneta iščem zaposlitev

S pomočjo interneta iščem zaposlitev

S pomočjo interneta iščem zaposlitev

S pomočjo interneta iščem zaposlitev!

S pomočjo interneta iščem zaposlitev
S pomočjo interneta iščem zaposlitev

S pomočjo interneta iščem zaposlitev, kar je super in vse oprav. Ampak treba je tudi nekaj več. Treba je tudi pisati in se predstaviti tistemu podjetju, ki se ne izpostavlja in mogoče ga vi tudi ne poznate. Sedaj je tako, da se več dela najde preko zasebnih informacij, kot pa izpostavitvi oglasa in pisanje ter čakanje na razgovor.

 

Zakaj?

S pomočjo interneta iščem zaposlitev
S pomočjo interneta iščem zaposlitev

Podjetja mogoče ne rada objavljajo ali pa nimajo časa, da iščejo novo delovno silo. Mogoče je ne iščejo, ampak, če ste na pravem kraju ob pravem času se lahko nekdo marsikaj dogovori.

 

1. Viličarist

Rajko, star 55 let in zadnje leta bil viličarist v podjetju. Podjejte je imelo pritiske in mobing zato se je odločil, da tega na stara leta ne rabi in je šel vstran. Pomagal sem mu s prošnjo. Šel je od podjetja do podjetja. En dan. Drugi dan. Tretji dan. Potem pa ga eno podjetje pokliče, ker je njihov zaposleni dobil otroka in koristi dopust. Takoj je dobil delo za en mesec.

 

2. Gradbeni delavec

Miran, star 43 let in že od začetka je bil in delal na gradbišču, vendar v tujini. Lepa in visoka plača. AMpak doma je zaškripalo in da je rešil zakon je prišel delati v Slovenijo. Iskal je podjetje, kjer bi delal samo 8-10 ur na dan. In In še tukaj je imel določene pogoje. In iskal je podjetja. Seveda so ga vsi bili veseli, ampak s pogoji se nobeno podjetje ni strinjalo. Vendar, ker ni obupal je na koncu je našel podjetje, ki pa je na njegove pogoje pristalo. Pogoji so bili : prosti vikendi in dopust 14 dni skupaj, ko bo on rekel. Pa seveda, da se dela do 9 ur na dan. Ker moramo razumeti. Miran je ob 07.00 prišel na delo, končali pa so tam okoli 20.30.

 

3. CNC operater

Ko oseba dozori in spozna, da že nekaj časa dela monotono in da ni neke razlike v plači in delu … kaj drugega, kot, da si Sandi najde novo in drugo delo na CNC stroju. In res. Sandi je šel v akcijo. Iskal podjetje ter iskal rešitev, da se dela samo dopoldansko delo. In našel je. Plača enaka, ekipa enako skregana, vednar dela samo dopoldan in 40ur na teden. Prej pa še sobote. In nabira si nova znanja, ki jih bo potem lahko še bolj prodal.

 

Primerov je veliko, kajne?

S pomočjo interneta iščem zaposlitev
S pomočjo interneta iščem zaposlitev

Da. So. Vendar imajo vsi en skupen znak. Eno skupno zgodbo. Vsem sem stal ob strani jaz. Smo se slišali in šli skozi. Jim pomagal pri gradivo, kar je bistvo. Saj so ga pustili tudi pri delodajalcu. In, če direktor ne vzame osebe, ki ima izkušnje ter se je potrudila … potem ga res ne potrebuje. V to ni dvoma. Če pa je direktor  vsaj malo pomislil, da pa nekoga bi res potreboval, pa so te osebe takoj prišle v misel in na plan. Zato so delo tudi dobile! Ampak potrebno je vztrajati.

 

Verjamem, da vam v enem stavku ne znam obrazložiti vsega!

V enem stavku vam ne znam obrazložiti, kako morate napisati svojo prošnjo za delo, da boste prišli do razgovora. Ne. Ne znam. Še bolj pa vem, da, ko mi oseba reče “pa saj to zmorem tudi sam” vem, da tega ne zna. Ne more znati. Ker ni na terenu. Ker se ne pogovarja z direktorji. Ker to je znanje, ki se ga nabila 15 in več let. To je neko zelo specifično znanje, ki ga je potrebno doživljati in spreminjati sproti. In v tem je bistvo vsega.

 

Velika motivacija!

Zato, kar nekdo dela je potrebna motivacija. Da se oseba tudi potrudi in pokaže, da so rešitve, pa še toliko več. Poznam mnoge, ki svojega znanja ne delijo. Jim je vseeno za druge. Jim je vseeno za vse. Ampak ti imajo svoja mišljenja in mislijo, da so carji. A niso. So zelo nadomestljivi. Če me podjetje prosi, da jim najdem drugega delavca, najdem boljšega in še bolj usposobljenega. Se najde!

 

Spremeniti je potrebno mišljenje

Da. To je to. Ali si dovolite pomoči ali ne. Ali želite napredel ali ne. Vse to so neka vprašanja, ki pa terjajo odgovore in tudi sodelovanje z drugimi. Tina Maze -> je imela veliko trenerjev in vedno iskala tisto, kar ji bo pomagalo, da je dosegala tisto, kar je dosegla! Primož Rogljič tudi zamenjal nekaj trenerjev. Zato je najboljši med najboljšimi. Tudi vsi ostali so iskali med ostalimi trenerji tisto, da jih je motiviralo naprej. Da so dosegali tiste zadane cilje.

 

Pomoč do spremembe!

Če želite spremembo je dobro, da imate nekoga, ki se na to spozna in je pripravljen iti z vami na to pot. Ne glede, kakšna je. In, če potrebujete pravni nasvet idite do pravnika, ki se na to spozna. Če pa želite dobro prošnjo za delo, pa vam je zdravnik in pravnik skupaj ne znata napisati. Ker to je specifika. In tukaj moje znanje in izkušnje pridejo do preboja. Tukaj izstopam. Ker imam tisto, kar drugi nimajo.

 

Odvetnik odpušča, jaz pomagam do novega dela 🙂

Saj poznate tisto zgodbo. En zelo hud in drag odvetnik je odpustil oz. natiraj kar nekaj oseb in enega podjetja. Jap. To je resnica. Hkrati pa se je podjetje lepo zavedalo, da pa le ni dobro pusti teh “slabih delavcev” na cedilu. Te osebe, ki so jih natirali so bili res lenuhi, vzpodbujali za slabo delovno klimo ter govorili grdo sodelavcem. In so šli. Jaz pa pomagal, da so prišli do razgovora drugje.

 

A zakaj?

Karma! Karma is a Bitch. Ne glede, kakšna oseba si. In ne glede, kaj delaš! Tudi tisti, ki mislijo, da jim Karma ne bo škodila, ker pač nekaj morajo delati … prej kot slej dobijo nazaj. Dvojno. Poznam politike, ki imajo raka … poznam odvetnike, ki imajo slabo zdravstveno stanje … poznam tudi inšpektorje, ki imajo raka …. In vse, zaradi dela in tega, kar so delali.

 

Skratka. Potrebujete pomoč pri prošnji za delo?

Potem sem jaz res lepa rešitev. Moram se pohvaliti. Ker želim vam, da boste dosegli tisto, kar želite. In spet je tu prisotna tista Karma.

 

In tukaj vam lahko pomagam jaz

Razloga sta dva. Lahko bi jih bilo več, ampak sem jih strnil v samo dva. Skratka, tukaj sta :

1 – Za vas je to najbolj enostavnejši način, da pride do prošnje za delo viličarista

To je res. Pa gremo od začetka. Če ste že nekaj časa brez dela in nikakor ne pridete do razgovora -> treba bo nekaj spremeniti, kajne?

 

2 – Ker znam

Imam znanja iz terena ter drugačne poglede, kot vi. Vem, kaj direktor zelo rad prebere in vem, zakaj nekdo pride na razgovor in potem do dela in zakaj nekdo sploh ne pride do razgovora oz. zakaj nekaterim sploh ne odpišejo, da niso primerni kandidati. In to znanje je nekaj vredno, kajne?

 

3 – plus za vas -> hitreje vse gre

Da. V to sem popolnoma prepričan. Če uspeva drugim, bo tudi vam. Je pa res, da boste morali biti vztrajni. Hkrati pa razumeti poudarek na temo veze in poznanstva.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : S pomočjo interneta iščem zaposlitev

… do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe …

Hvala lepa za vso podporo in pomoč! Prišla do prvega razgovora in dobila 3 mesece poskusne dobe. Super!!!!!!!! In ZAKON!!!!! Iz srca hvala,  Darja, Murska Sobota

 

 

S pomočjo interneta iščem zaposlitev
S pomočjo interneta iščem zaposlitev

 

… Dobila sem delo! …

Lepo pozdravljeni. Dobila sem delo! Martina, Mežica

 

S pomočjo interneta iščem zaposlitev
S pomočjo interneta iščem zaposlitev

 

… so mi dali priložnost ter da dobim svojo prvo plačo! …

G. Sandi. Zaradi vaše pomoči sem dobil delo v piceriji! Super, da so mi dali priložnost ter da dobim svojo prvo plačo! Adrijan, Dobrna

 

S pomočjo interneta iščem zaposlitev
S pomočjo interneta iščem zaposlitev

… dobil sem delo pospeševalec prodaje – klima oddelek. …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za komentar in vso pomoč! Dobil sem delo pospeševalec prodaje – klima oddelek. Hvala, Marko, Vipava

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri