Sanjska služba

Sanjska služba

Sanjska služba

Sanjska služba

Sanjska služba

Sanjska služba je za nekoga nekaj drugega, kot si lahko nekdo sploh predstavlja. Ampak, ko osebam pomagam veliko krat slišim besedo “moja sanjska služba”. In tukaj se oseba mora še bolj potruditi, da navduši samega direktorja in resno pokaže vso znanje ter navdušenje nad samim delovnim mestom.

 

Sanjska služba

Kaj je sploh sanjska služba? Mogoče za nekoga ravno to, da pride lepo domov in je z družino ter dobi mesečno plačilo. Ne glede na znesek je lahko srečen s tem, kar dobi in si lahko privošči. In to ga dela srečnega. Ne glede, kako gara ali ne na delovnem mestu. Vendar sem sam že veliko oseb spoznal, kjer so mi povedali, da imajo sanjsko službo. In to niso bili direktorji ali vodje. Ne. To so popolnoma enostavni ljudje, ki obožujejo to, kar delajo. In zaradi tega so veseli.

 

Vsak išče svojo sanjsko službo

Vsak. Vsak, ki je še ni našel. No ne vsak. Tisti je ne išče, kateri se je spustil v samo  usodo in samo jamra, za udobje pa ne naredi prav nič. A pustimo te nergače. Posvetimo se raje tistim, ki iščejo srečo in želijo doseči svojo zvezdo ne glede, kako oddaljena je. In ko oseba poskuša in poskuša … prej, ko slej doseže to, za kar se je borila.

 

Ampak, kje ste ostali vi?

Ne glede kje ste in si želite nekaj več … delajte in sanjajte o tem. Jaz verjamem, da se vaše sanje lahko uresničijo. Vendar pa je potrebno takšno delo oz. zaposlitev tudi najti. A, ko je … potem morate dati vse od sebe in se predstaviti tako, da vaš direktor želi spoznati.

 

Pa gremo postopoma

Če želimo priti do razgovora se moramo potruditi že v sami prošnji za delo ali samem življenjepisu. Morate se znati pokazati in napisati tisto, kar direktor zelo rad prebere in si vas bo že takoj želel spoznati ter imeti v ekipi. Nato morate biti pripravljeni. Morate se znati za vsak oglas ali podjetje posebej. Drugače ne gre.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Sanjska služba

 

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.