Skupinsko tuširanje

Skupinsko tuširanje

Skupinsko tuširanje

Skupinsko tuširanje ter stava je stava. Ko si sodelavci sami več ne vedo, kako bi si nagajali so se pač spomnili na skupinsko tuširanje.

 

Skupinsko tuširanje

Skupinsko tuširanje

Skupinsko tuširanje

Evo. Podjetje, kjer ima 20 delavcev (moških) na terenu in 5 oseb (žensk) v pisarni so našli skupno stavo. Kdo si upa in kdo ne? Tukaj je šlo predvsem zato, ker so se delavci poenotili in povedali nekaj, kar ženskam ni bilo prav oz. so pravile nasprotno. Zato so to moški takoj izkoristili in podali stavo – lepo skupinsko tuširanje.

 

Pa gremo od začetka

Moški so povedali, kaj se bo zgodilo, ženske pa so pri tem zelo nasprotovale ter se še norčevale iz njih. Le to jih je pripeljalo do tega, da so rekli “saj ne upate se iti stavit” in ženske so takoj to stavo ter kazen sprejele, saj bo bile res prepričane v svoje znanje. Seveda je bila stava, da se eni ali drugi skupinsko lepo nagi tuširajo v njihovi delavnici, ki ima 2 tuša. Seveda pri tem se morajo drug drugega umivati. Noro, kajne? Kakšna je bila stava – to ne bom napisal. To ni važno. Važno je to, da se druga zmagujoča ekipa pri tem izjemno zabava in amizira.

 

Skupinsko tuširanje

Tako. Kocka in stava je padla. Le kdo je izgubil? Absolutno ženske. Kaj sedaj? Panika. Seveda je med ženskami vedno panike, ko izgubijo na stavah, pri katerih so same bile takoj zato. A tukaj v tem primeru čas ni bil na njihovi strani. Ne.

 

“In stavo je treba uresničiti” so glasno rekle

In so. Bil je prvi petek, takoj po končani službi. Seveda so si moški že prej naredili en mali piknik, potem pa so čakali na vrhunec dneva. Vendar je tako. Bolj, ko so čakali, manj moških je bilo prisotnih. Nekateri so kar sami šli raje domov ali pa drugam. Ostala jih je le peščica. Tistih najbolj vztrajnih. Najbolj potrebnih tuša in prhe.

 

Prišel je čas

Da. Napočil je čas, da ti moški spoznajo, koliko so njihove ženske res ženske. In začelo se je. Prihajala je ena za drugo. Prva se je lepo slekla in odprla tuš. Moški so gledali. Prišla je druga in enako. Tako tretja, četrta in nazadnje tudi peta. Vsaka točno tako, kot je bila stava. Vse so se lepo tuširale in uživale ter smejale. Seveda so se jim takoj pridružili tudi moški. Tukaj je tako. Ko pridejo moški iz dela gredo takoj pod tuš, da se umijejo in osvežijo. In verjeli ali ne, da je včasih tudi katera od žensk prisotna in gleda. Kaj bi bilo moškega sram, če to dela vsaki dan? Ga ni. Zato so se lahko brez sramu pridružili in … hja … uživali so.

 

Kje sem že ostal

Aha. Torej, to je to.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Skupinsko tuširanje

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.