Slab odziv na prošnjo za delo

Slab odziv na prošnjo za delo

Slab odziv na prošnjo za delo

Slab odziv na prošnjo za delo je lahko največkrat eden in edini razlog, da je vaša prošnja za delo slaba in ne pove tistega, kar si sam direktor želi o vas prebrati.

 

Slab odziv na prošnjo za delo

Slab odziv na prošnjo za delo
Slab odziv na prošnjo za delo

Slab odziv na prošnjo za delo je lahko tudi tisti, ko dobite zavrnjeno. Veste nobenega direktorja ne zanima, kje ste se rodili, kam ste hodili v OŠ, kdaj in koliko časa ste obiskovali verouk, kdaj ste se poročili, … ne. Direktorja v prošnji za delo ne zanima. Res ne. Mogoče vas zanima zakaj? Pač ga ne. Direktor gleda na posel in denar ter samo na to, kje mu boste koristili in kakšno korist bo imel z vaše strani. Če tega ni napisano … ga pač ne zanimate. Enostavno, kajne?

 

Ker slab odziv na prošnjo za delo lahko vpliva tudi na ….

Če je slaba prošnja se takoj pozna pri branju. Opa, kaj pa je to napisano? Nič pametnega in gre v koš. Enostavno in hitro. Razmisliti. Zakaj bi si oseba vzela še tisti mali čas, ki ga že itak nima, da prebere o osebi tisto, kar sploh noče vedeti in prebrati? Zakaj bi si delali utvare in pisali o tem, kako vsak vse prebere. Ne. Vsak vsega ne prebere. Direktor pa še najmanj.

 

Zakaj skrivate?

Zakaj skrivate podatek, kje lahko samemu podjetju pomagate in koristite? Česa se bojite? Zakaj potem pišete prošnjo za delo, če se ne boste izpostavili in jasno povedali, da ste prava oseba za to in to delovno mesto. Zakaj potem ves trud, čas in mogoče stroške, če pa nočete, da bi prišli do razgovora? Tukaj je lahko še nekaj več. Univerzalna prošnja ne koristi in ne odpira vrat. Jih ne. Ne več. Sedaj so drugačni časi. In tudi sama prošnja za delo se mora temu tudi lepo prilagoditi in izpiliti v tej smeri, da bo oseba takoj vedela kdo ste in kaj lahko ponudite. Samo to je to.

 

Vse ostalo je balast

Le tega lahko veliko najdemo v nekaterih prošnjah za delo. A osebe se od balasta ne morejo ločiti. Kljub temu, da osebi obrazložim, zakaj so te besede slabe za njo … ne -> le tega ne bo spremenila ali izbrisala. Je pač čustveno navezana na te besede. Ji nekaj pomenijo. A samo njej. Direktorju pa ne. In direktorji se več ne sprašujejo, zakaj oseba raje piše o družini, kot pa o tem, kaj zna in kakšno korist bo že takoj imel od nje.

 

Kje ste ostali vi?

Če pošljete 10 ali več prošenj za delo in ne pridete do razgovora je nekaj narobe. Zato mi lahko pišete in mogoče vam lahko kako pomagam. Vsaj, da vidim vašo sedanjo prošnjo ter vam povem, kje delate napake. Mogoče je kakšna mala ali pa kakšna velika. Tista bolj drastična. In mogoče e potrebna samo mala sprememba, da vas bo direktor razumel. Tako bo lažje za vas ter tudi več možnosti, da boste prišli do samega razgovora.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

 

Tuje povezave :

 

Tema : Slab odziv na prošnjo za delo

Slab odziv na prošnjo za delo
Slab odziv na prošnjo za delo

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

Slab odziv na prošnjo za delo
Slab odziv na prošnjo za delo

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

Slab odziv na prošnjo za delo
Slab odziv na prošnjo za delo

 

Mogoče pa vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri