Slaba prošnja za delo

Slaba prošnja za delo

Slaba prošnja za delo

To je res slaba prošnja za delo. Tega nikar ne pošiljajte okoli. Tako slaba, da je kar …

Slaba prošnja za delo

 

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

 

Zakaj je to slaba prošnja za delo?

Preprosto zato, ker je slaba. Ne pove prav ničesar o samem kandidatu. Samo to, katero šolo ima narejeno. Vemo tudi, da je to kandidatka. Napisano je tako in v takem smislu “tukaj sem in če me potrebujete me pokličite“. Težko je direktorja prepričati, da vas bo poklical pri taki prošnji, ko pa mu manjkajo še podatki; starost, lokacija vašega bivanja, ali ste že kdaj delali v tej panogi, imate kaj delovnih izkušenj, kaj vse ste do sedaj delali, …
Po drugi strani pa je to lahko prošnja za tiste, ki si ne želijo zaposlitve. Ki morajo zaradi Zavoda pošiljati prošnje okoli v resnici pa si ne želijo dela. Jim verjetno gre veliko bolje s pomočjo Zavoda in Socialne.

 

Je to dober vzorec prošnje za delo

NE! In tega ne pošiljajte naprej.

 

Je to dober primer prošnje za delo?

NE!

 

To je slaba prošnja za delo

Če kaj podobnega uporabljate – nikar več. Spremenite. Raje pošljite sam in goli življenjepis brez spremnega stavka. Življenjepis pove več, kot ta kratka prošnja za delo.


prosnja-razgovor


Dober življenjepis

Če nimate kaj boljšega, kot to, pošljite in naredite si vsaj dober življenjepis. Tam se lahko lepo potrudite in res veliko napišete o vsem znanju in delovnih izkušnjah, ki jih imate in ste si jih v tokom dela tudi pridobili. Življenjepis si lahko naredite sami brezplačno preko europass obrazca, ki ga najdete na spletu. Je priporočljivo za vse začetnike.

 

Toliko na kratko
Imejte se lepo in pišite kaj
Sandi

 

Iskane besede : slaba prošnja za delo

Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Prošnja za delo

 

 

 

Mnenja : slaba prošnja za delo
.

 

… mi je bil prvi alarm …

Lepo pozdravljeni. Najprej moram izpostaviti samo to, da so tudi meni na Zavodu rekli, da imam dobro prošnjo. A na koncu temu le ni bilo tako. Ne samo, da ni imelo rezultata, tudi ostali niso vedeli, kaj sploh želim od dnjih, ko sem jih poklicala. To mi je bil prvi alarm. Potem sem našla g. Sandija in prosila za pomoč.

 

… rošnja za delo je preveč raztresena …
Lea, Krško
Slaba prošnja za delo je v prilogi. Prosim za nasvet. Hvala lepa

Lea lepo pozdravljena. Hvala za mail in podano zaupanje. Ta prošnja za delo je preveč raztresena. Moram sem prebrati nekaj krat, da sem spozna, koliko let delovnih izkušenj sploh imaš ter na katerih delovnih mestih. …

– – – – – – –
Oto, Kranj
Nekaj podobnega sem tudi sam imel. Takšna je bila moja prva prošnja pred več kot 23 leti. Sedaj pa so se časi zelo spremenili. Tako, da je moja 23. letna prošnja za delo že postala slaba prošnja za delo oz. preveč zastarela, da bi imela efekt.
– – – – – – –

 – je za to kriva moja slaba prošnja za delo –

Petra, Ptuj
Če ne pridem na razgovor mislim, da je za to kriva moja slaba prošnja za delo. Kaj naj spremenim? Hvala.
– – – – – – –

 – je moja katastrofa –

Lea, Kamnik
Spoštovani g. Sandi. Če je to slaba prošnja za delo je moja katastrofa. Ta je tudi v prilogi. Prosim za mnenje. Hvala lepa in prosim za pomoč.

Lea lepo pozdravljena. To v prilogi je res potrebno popraviti. Preveč balasta, kot npr.; da ste poročeni, otroci in kje se šolajo, kaj delate med počitnicami, hobiji, da radi kartate, … Osredotočite se raje nato, kje lahko samemu direktorju in njegovemu podjetju pomagate. 

– – – – – – –
Lidija, Kranj
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Tudi sama sem spoznala, da je moja prošnja za delo “slaba prošnja za delo” saj nimam nobenega rezultata. Kaj naj naredim? Kako se naj tega lotim?
– – – – – – –

 – na kratko pogledali –

Maja, Lendava
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Ker ne pridem na razgovor mislim, da je moja prošnja za delo slaba. Bi lahko prosim na kratko pogledali? Hvala lepa za vaš trud.
– – – – – – –
Maja, Radlje ob Dravi
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Mislim, da je v prilogi tudi moja slaba prošnja za delo. Bi vas lepo prosila, da bi si jo ogledali in prosim pokomentirali popravke. Hvala lepa za vaš trud in odgovor. Maja, Radlje ob Dravi.
– – – – – – –
Albin, Ankaran
V prilogi je moja slaba prošnja za delo. A zakaj je slaba prošnja za delo? Ker res nikamor ne pridem z njo. Pa so mi pomagali tudi na Zavodu pa so rekli, da je to OK. Ampak, kot opažam sam to ni OK. Če ne pridem niti na en razgovor je problem. Vsaj zame, ker samo delo sedaj pa res potrebujem.
– – – – – – –
Vera, Malečnik
 slaba prošnja za delo ” je nekaj povsem običajnega. Tega nas niso učili v šoli in tudi ne razlagali strokovnjaki, da se pride do razgovora!
– – – – – – –
Zvonko T., Ptuj
Tudi sam ne vem, ali je moja prošnja za delo res slaba prošnja za delo? Kje so omejitve oz. tiste prednosti, ki ti prošnjo naredijo boljše? Hvala lepa,
– – – – – – –

Vas mogoče zanima :

Kakšna je pravica neizbranega kandidata?

Prošnja za delo

 

 

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

 

Prošnja za delo

 

Mobing na delovnem mestu

 

slaba prošnja za delo

slaba prošnja za delo

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.