So potni stroški odločilen dejavnik

So potni stroški odločilen dejavnik

So potni stroški odločilen dejavnik

So potni stroški odločilen dejavnik? So. Vsaj za večina podjetij. A v ta koš ne morem vreči vseh. Ampak v večini so.

 

So potni stroški odločilen dejavnik

So potni stroški odločilen dejavnik

S podjetji s kateri sodelujem samo le ti gledajo na vsaki cent. Odvetniške in notarske pisarne tudi. lahko se zgodi, da kakšno podjetje, ki je tipa d.d. ali pa d.o.o., ki je v javni službi tega le ne gleda, a zasebnik pa rad pogleda, kakšne stroške bo imel z novim sodelavcem. Mora si tudi izračunati vso to celoto.

 

Za s.p. zagotovo so

Veste, ko oseba dela z različnimi tipi podjetij pride do  spoznanja, da le ti delujejo malo drugače, kot pa, če bi imeli drugačen naziv. Ker podjetje tipa s.p. bolj gleda na svoje odhodke, kot bilo katero podjetje. Tudi, če pride sam mojster do tega podjetja, ga bo podjetnik težko zaposlil pod njegovimi pogoji ali pa sploh ne. Drugače je pri d.d.. Tam iščejo same strokovnjake. Tudi oseba, ki ima svoj d.o.o. gleda na svoje izdatke bolj, kot pa, če podjetje ne bi bilo njegovo in bi bil samo direktor in skrbel za celoto.

 

Ampak ključ do razgovora je prošnja za delo

Ah ta presneta prošnja za delo. Vedno je tukaj neka ovira. Ampak do razgovora je lahko ovira prošnja za delo. Mogoče pa tudi to, da je direktorju na uho prišel vaš priimek in kakšen pogovor z vašim šefom. Tudi to se lahko sfiži. Ampak pustimo sedaj to. Glavna je to, da za razgovor potrebujete prošnjo, ki nekaj pove o vas. Nekaj o tem, kje lahko pomagate samemu podjetju. Samo to. Vse ostalo, kje ste se rodili, kam ste hodili na OŠ, … tega ne rabite pisati. Res ne.

 

Ne pridete do razgovora?

Pa bi želeli? Potem imate en velik in zelo boleč problem, kajne? Potem je v vašem gradivu zagotovo nekaj zelo narobe. Mogoče je kakšna mala malenkost. Nekje je neka napaka, ki samega direktorja odvrne od tega, da bi vas poklical na razgovor. Nekaj zagotovo je. Ali pa je samo to, da je že sam kandidat izbran. Saj veste – veze in poznanstva.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : So potni stroški odločilen dejavnik

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.