Spletno delo

Spletno delo

Spletno delo

Spletno delo
Spletno delo

Spletno delo je nekaj novega pri nas. Pri tem sem spoznal osebe, ki so mi samo povedale, kaj delajo, a kdo je njihov ponudnik oz. delodajalec pa mi več niso nič zaupanje. Pri tem bolj mislim, da se to delo na črno, kot pa nekaj legalnega. Še bolj pa me zanimalo na koncu, kakšno je plačilo, a do tega nisem prišel. Ker so osebe prej nehale delati, kot pa, da bi samo plačilo tudi dobile. Nekako so bile jezne in pri tem sem imel občutek, da so te osebe bile opeharjene.

 

Spletno delo, ki je lahko nateg

Vemo, da je lepo, če za neko delo dobiš pogodbo in veš, kaj moraš narediti, da dobiš tisto plačilo, ki ti je obljubljeno. Vendar tukaj je lahko tudi nateg, saj samih pogodb ni. Je pa res veliko obljubljanja. Pri tem so mi osebe, ki delajo spletno delo tudi povedale, da delo ni zahtevno in da ti dnevno vzame to ene ure. Ampak, kakor sem že pisal, nisem mogel dobiti prav nobene konkretne informacije, da bi jo lahko delil z vami. Še bolj pa tudi samo podjetje, ki to ponuja. Prav ničesar nisem dobil. Škoda, kajne? Pa sem se zelo trudil, a zaman.

 

Skratka, če vidite spletno delo ….

Pozanimajte se. Bodite previdno. Tukaj gre samo za vaš čas, po drugi strani pa tudi za informacije, ki pa so v današnjem času, kar lepo plačljive. Sicer pa odkrito priznam, da tudi nisem dobil točne informacije, kaj točno se dela. ali so to ankete, ali klikanje na oglase, ali …. pojma nimam. In težko mi je, ko pa mi nobena oseba ni hotela povedati nič konkretnega. Kot, da bi skrivala pred menoj. Pa ne vem zakaj?

 

Kako naprej?

Če vam bo kdo ponujal spletno delo mi pišite in mi vsaj vi zadevo obrazložite. Da potem lahko še bolj konkretno napišem.

 

  Pišite mi

Pišite mi, kjer potrebujete pomoč. Če ne pridete do razgovora ali pa ne veste, če je vaša prošnja za delo dovolj dobra.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Spletno delo

 

 

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri