Spor delavk zaradi radia

Spor delavk zaradi radia

Spor delavk zaradi radia

Spor delavk zaradi radia

Verjetno ste že sami bili v poslovni stavbi, kjer so delavke za tekočim trakom ali pa samo delo v proizvodnji poslušale radio. No v tem podjetju so se pa sprle, kateri radio se bo poslušal. Nekatere delavke so žele da se posluša Net FM druge pa Radio Pohorje.

 

Kje se je sploh začelo?

Začelo se je takrat, ko je direktor podjetja, delavkam zaradi dobre motivacije in dobrih delovnih rezultatov kupil nov radio ter po proizvodnji napeljal vso kablovje in priklopil zvočnike, tako, da se je lepo vse slišalo. Da nobena delavka na koncu ni izvisela. No prej so imele star radio, ki je občasno delal. A sedaj pa luksuz. In zelo dober zvok. Pohvale direktorju.

 

In začelo se je

Začelo se je že drugi dan vsega tega. Že ko so delavke prišle na delovno mesto so si same začele izbirati radijsko postajo, katere same želijo poslušati. Pri tem pa so se požvižgale na večino. Potem pa se je vodja izmene spomnila in sklicala sestanek. Predlagala je, da se skupaj zmenijo, katero radijsko postajo bodo poslušale. In že tukaj je bil kavs in kraval. Vsaka je hotela svojo in samo svojo. In potem je bil konec sestanka ter so vse lepo šle delat. Sestanek je bil ponovno po delovnem času, ko se gre domov. In takrat se je začel oster prepir in žaljive besede.

 

Ravs

Na koncu je sledil ravs. Pravi ženski ravs. No bolj lasanje in žaljive besede, a vse zaradi tega, kateri radio se bo poslušal. In najslabše med vsem tem je bilo, da so vse delavke bile za ravs. Prav nobena ni zadeve umirjala ali pa svoje sodelavke odrivala vstran. Ne. Sodelavke so se lasale, drže, kričale in zmerjale. Na koncu je le priletel direktor, ki je zadevo takoj uredil, a kaj, ko je bil prepozen. Kregarija se je že začela. Lasanje in žaljive besede pa tudi.

 

Več o tej zgodbi bo sledilo v nadaljevanju …

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri