spreni dopis

Spremni dopis

Spremni dopis

Spremni dopis

spremni dopis

spremni dopis

Spremni dopis se napiše pred samim življenjepisom. Vendar verjetno se sprašujete, kaj naj tukaj napišete? Kaj je tisto, kar res pritegne, da bo direktor bral naprej?

 

Kaj napisati v spremni dopis?

Spremni dopis je en list pred samim življenjepisom, zato pazite, kaj boste napisali. Priporočam vam, da napišete nekaj udarnega. Nekaj, kar bo sam direktor takoj prebral in o vas izvedel skoraj vse. Ali je to vaše delo ali pa vaša osebnost. Pri delu mislim predvsem delovne izkušnje. Znanja. Pri osebnosti pa predvsem stroga odgovornost, dodatno učenje ali pa samo ne-konfliktnost na delovnem mestu.


prosnja-razgovor


Vendar nikar in res nikar!

Tukaj ne smete pisati o tem, kje ste obiskovali OŠ, s koliko ste naredili vseh 8 let OŠ, kam in zakaj ste se šli naprej šolati, … ne. To izbrišete. Tega ne rabite napisati.

 

Spremni dopis mora biti izjemen!

Biti mora vaš. Vaš oseben. In v njem morate povedati vse tisto, kar samega direktorja zanima. O tem, kar zanima direktorja sem že pisal in še bom. Spremni odpis je prvi list, katerega sam direktor dobi v roke in začne brati. Zato nikar ne zavozite te izjemne priložnosti in potrudite se!

 

Napišite

Napišite, da ste na delovnem mestu odgovorni. Da lahko samemu podjetju pomagate. Če ste zanesljiva oseba – napišite tudi to. Če radi pomagate sodelavcem – napišite to. če lahko z delom začnete takoj – napišite to. Tukaj se lahko sami zelo dobro pohvalite. Ponudite svoje znanje in delovne izkušnje, saj direktor ravno to išče. Direktor želi prebrati nekaj konkretnega, kar bo rešilo njegov problem. Nekaj otipljivega.

 

Ste naredili kakšen projekt?

Ste zaključili kakšen projekt za katerega ste navdušeni, da vam je uspel? Pa je samemu podjetju prinesel dodano vrednost zaradi vas? Napišite to. Izpostavite se in opišite, kaj vse znate in kaj ste dosegli. še več. Napišite, da je projekt bil težaven, a na koncu je podjetje zaradi vas zaslužilo XXXX€.

 

Kaj pa pišete vi?

Kakšen pa je vaš spremni dopis? Pošljite mi ga v predogled, da ga pokomentiram. Mogoče pa vam bo komentar koristil.

 

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : spremni dopis
.

– – – – – – – –
Tudi meni je sam spremni dopis delal res velike težave, pomisleke in probleme. Potem pa mi je pomagal g. Sandi in sedaj celota izgleda tako, kot mora.
– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Prošnjo vam napišem jaz

Življenjepis

 

spremni dopis

spremni dopis

 

Spremni dopis

Spremni dopis

spremni dopis 2

spremni dopis 2

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.