Spremno pismo na slepo

spremno pismo na slepo

Spremno pismo na slepo

Spremno pismo na slepo

Spremno pismo na slepo
Spremno pismo na slepo

Težko je napisati spremno pismo na slepo. Tukaj je potrebno upoštevati veliko dejavnikov, kateri lahko znatno vplivajo na celoten potek dogodka. Sam tega ne rad pišem, saj za nekatere pride do dobrega izraza, le pri nekaterih pa sploh ne. In tukaj me ni sram to napisati. Do izraza pa ne pride zaradi tega, ker se nisem približal temu bralcu. Nisem ga nagovoril tako dobro, kot bi ga, če bi vedel, kam pošiljam. Zato je dobro, da se pred samim pošiljanjem gradiva oseba pozanima o samem podjetju in direktorju. Ter podatke, ki jih je dobila vnese tudi v samo spremno pismo na slepo.

 

Rabim spremno pismo na slepo

 

Kar veliko e-mail dobivam na to temo. Pomagam samo tistim, kateri vedo za katero panogo delovnega mesta bodo pošiljali vso svojo gradivo. Ker je razlika, če se pošlje za delovno mesto administracija ali pa delo v proizvodnji. Kaj šele delo v tujini.

 

Vzorec spremnega pisma na slepo

Spremno pismo se piše za vsakega posameznika posebej.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : spremno pismo na slepo
.
– – – – – – – –
– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri