spremno pismo primer

Spremno pismo primer

Spremno pismo primer

Spremno pismo primer

Spremno pismo primer

Vse preveč dobivam emailov z vprašanji, kako se napiše spremno pismo. Pravzaprav me prosijo, naj jim napišem oz. pošljem primer spremnega pisma. Primer spremnega pisma nimam. Morate razumeti in vedeti, da se vsako spremno pismo napiše za točno določeno podjetje in predvsem za točno določeno delovno mesto. spremno pismo primer …
Tisto, za katerega sam kandidat kandidira in bi rad prišel na razgovor. Spremno pismo primer …

 

Zanimivo spremno pismo primer

Seveda mora biti vsako spremno pismo, če ga uporabljate tudi zanimivo. Zanimivo spremno pismo nam naredi lep korak naprej, da se sam bralec odloči, da bo celoto prebral do konca. Da si bo vzel čas za nas. če pa je spremno pismo slabo, pa bralec preleti tudi vse ostalo. In, če mu ne takoj kaj pade pred oči smo žal izgubili stik z njim. spremno pismo primer …
Žal, tako to je. Vsak hoče prebrati dejstva. Če tega ni in je samo nakladanje ste izgubili sam stik z bralcem.

 … znate motivirati …

Če pa ste dobri v pisanju, da ga znate motivirati potem ste na pravi poti. Vendar tudi tukaj morate paziti, kaj vse napišete. Še posebno, da se potem ne ponavljate. Sam uporabljam spremno pismo, ki je do sedaj bil vedno prebran.

 

Spremno pismo na slepo

Tukaj pa moramo dati malo več pozornosti. Če se pošlje prošnja za delo ali življenjepis na slepo je priporočljivo, da je pred celoto napisano spremno pismo. Predvsem zakaj nekomu pišemo in kaj je v nadaljevanju in kaj želimo iz tega imeti. To zadnje je najbolj pomembno “kaj želimo iz tega imeti?“. Videl sem spremna pisma, življenjepisi in sam nisem vedel, kaj naj si s tem začnem. Vem, da je pisal za delo, vendar zakaj tega na koncu ni napisal. Da naj ga pokličem, ali pa bo on mene čez 5 dni poklical in prosil za razgovor? In to ni OK. Na koncu morate napisati, kaj želite, da sam direktor naredi. 

 

Jaz spremno pismo ne uporabljam

Jaz se spremnega pisma izogibam. Ga znam napisati in ima rezultate. Vendar vsakomur razložim, zakaj ga naj ne uporabi. Mogoče je tudi razlog ta, da sam pomagam direktorjem pri selekcijah kadra. In, ko oseba na mizo dobi 338 prošenj za delo se malo zamisli glede vsega besedila in branja, ki ga čaka. Spremno pismo je tukaj samo dodatno besedilo, ki lahko v resnici nič pove. Ko direktor razpiše oglas išče takšnega kandidata, ki ga potrebuje.

Spremno pismo primer ter
same delovne izkušnje

In, ko dobi prošnjo za delo ali sam življenjepis v roke najprej pogleda njegova znanja in same delovne izkušnje ter kje vse je prej bil zaposlen. Motivacijsko spremno pismo kar preskoči, ker večina vsi tam napišejo, kako radi bi tam delali in kako veseli so, da je podjetje razpisalo prosto delovno mesto. Zato je spremno pismo primer …

 

Navdušeno spremno pismo

Vendar v samem spremnem pismu morate pokazati tudi malo navdušenja nad vso celoto. Malo že, ne pa preveč, ker samega podjetja ne poznate, zato težko ocenjujete njihov položaj, že v naprej.

 

 

Toliko na kratko in res hvala, da ste me obiskali
Sandi
Pišite mi in dovoli, da vam pri spremnem pismo pomagam jaz.

 

Mnenja na temo – spremno pismo primer
.
– – – – – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Dobro in enostavno spremno pismo. Super, ni kaj!
– – – – – – – – – – –

– spremnega pisma –

V prilogi je primer mojega spremnega pisma. Prosim za komentar.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Komentar je sledeč. To v prilogi je preveč šibko, da bi bilo koga motiviralo k temu, da vas želi spoznati. 5 krat ste napisali, da bi radi delali za njih, nikjer pa, kje vse jim že lahko takoj pomagate.  pa še sami ste napisali, da 6 mesecev ni bilo razgovora. To je slabo znamenje in treba vse spremeniti. 

– – – – – – – – – – –

 – podjetje odpre vrata –

V prilogi je primer mojega spremnega pisma. Prosim za komentar.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Ko sem prebral celoto o vas nisem vedel nič več, kot samo to, kdo ste ter koliko ste stari. Če želite, da vam podjetje odpre vrata morate povedati bistvo – “tukaj vam lahko pomagam” ali pa “na tem področju že imam delovne izkušnje in dragocena znanja” …. Potem je celota drugačna.

– – – – – – – – – – –
Roza, Jesenice
Zelo dobro. Priporočam “spremno pismo primer“.
– – – – – – – – – – –

Spremno pismo primer

Spremno pismo primer

 

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Prošnja za delo

5/5 Stars.

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

spremno pismo primer

spremno pismo primer

spremno pismo primer

spremno pismo primer

spremno pismo primer

spremno pismo primer

 

spremno pismo

spremno pismo

Življenjepis

 

 

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

 

Katera je največja napaka v prošnji za delo?

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Spremno pismo primer. Primer odličnega spremnega pisma.
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.