Spremno pismo za zaposlitev primer

Spremno pismo za zaposlitev primer

Spremno pismo za zaposlitev primer

Spremno pismo za zaposlitev primer ne iskati po netu in ga prepisovati. To je najslabša varianta, čeprav mnogi mislijo, da je super. A ni. Popolnoma od tega. Je popolnoma zgrešena.

 

Spremno pismo za zaposlitev primer

Spremno pismo za zaposlitev primer

Spremno pismo za zaposlitev primer

Potrebujete spremno pismo za zaposlitev? Raje mi pišite in gremo naprej. Raje to, kot pa da sami presedite pred internetom in iščete ter si belite glavo s tem, kaj mora biti napsiano. Ker, če sedaj ne veste, potem tudi potem ne boste, ko boste prebrali vrstico ali dve. Ne. Ne da bi dvomil v vas, ampak je težko. Prekleto in zelo težko. Treba je samo ena zadeva – znanje in delo na terenu. če to imate je super, če ne, je bolje, da to prepustite nekomu, ki se na to spozna ter ve, kako se to napiše.

 

Morate biti drugačni z drugačnim pristopom

Morate poudariti, zakaj ste vi ravno tista oseba, ki lahko podjetju pomaga. Ne, da se veselite in da sami menite, da jim lahko pomagate. Ne to se ne piše, ker direktorju je vseeno, kar si vi mislite. On želi dokaz. Dejstvo, kar vse vi znate in kaj mu poste ponudili. Da – to si samo želi. Da mu točno nekdo napiše, kaj zna in kaj ve narediti.

 

Primer, primer …

Koga boste izbrali prvega ali drugega kandidata.

Kandidat št. 1

Po poklicu sem kuhar. Trenutno zaposlen na OŠ. Ob tem so moji hobiji tudi ribolov, rad berem knjige ter hodim v kino. Sem oženjen ter imam 2 otroka.

 

Kandidat št. 2

Po poklicu sem kuhar. lahko vam že takoj pomagam pri pripravi jedi za gurmane, kakor tudi za vegetarijance. Pri tem se fokusiram tudi na izdelke, katere vsebujejo preveč aditivov, barvil in glikoze. Le te izdelke lahko odstanim in s podobnimi znam narediti super in zelo okusno jed. Tako bo jed bolj zdrava. …

 

Kateremu bi vi zaupali?

Če že iščete kuharja, katerega bi najraje spoznali. Mu segli v roko in ga kaj vprašali. Mogoče ga povabili v vašo kuhinjo in se prepustili tistemu času, ki ga navdihuje. Skratka, katerega bi.

 

Enako je sedaj pri vam

Kaj boste napisali? Sedaj ste videli, da je to lahko primer, a ga ne more uporabiti tam, kjer bi vi hoteli. Še bolj pa to, da tukaj noter sploh nič ne paše., Ne glede, kako se trudimo in obračamo same besede ne gre. Zato je treba biti izviren in je treba vedeti tiste zakonitosti, ki so potrebne. Treba je vedeti in upoštevati. Drugače žal ne gre. Drugače je polom, ki ga občutite šele takrat, ko se zavedate, da niste bili povabljeni na razgovor. In takrat je prepozno. Zelo prepozno.

 

 

Sedaj imate možnost

Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Spremno pismo za zaposlitev primer

 

… imeli ste prav …

Sama sem se s spremnim pismo dolgo časa ukvarjala. Potem sem pa celoto poslala sem in dobila komentar, ki me je malo šokiral. Vsi, ki so ga prebrali so govorili, kako je dober, vi pa ravno nasprotno. A veste kaj? Imeli ste prav!

5/5 - (15 votes)
Posted in Tips – smart tips.