Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor so zelo težko dosegljiva, ker se cene vrtijo dražje, kot je celota sploh vredna. Tudi prodaja, kaj šele najem. Moj prijatelj ima rajši prazno stanovanje, ki ga oddaja za 600€, kot pa, da bi v njem imel družino ter ceno najema imel samo 400€.

 

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor
Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor ter veliko koristnih povezav :

 

Vendar najboljše je povprašati

Vedno, ko boste začeli iskati stanovanje ne glede na lokacijo povprašajte prijatelje, kdo koga pozna, ki svoje stanovanje prodaja ali daje v najem. Tako bo najboljše, pa še sami imate prednost, kot pa, če je nekje oglas in 100 oseb pokliče ter se zanima. Hkrati pa je za stanovanje najslabše predvsem to, da je nekaj časa prazno. Pri prijatelju se je že začela vlaga ter kljub temu, da nima nikogar v najemu se mu je začela nabirati vlaga in plesen ter se ta celota lepo vidi na stenah. In to sploh ni OK. Če pa bi notri imel osebe pa bi bilo predvsem drugače. Tega ne bi bilo. Vsaj do sedaj tega ni bilo in s tem ni imel prav nobenega in nikakršnega problema.

 

Najslabše za vsako občino

Najslabše za vsako občino je samo to, da ne gradi stanovanj. Ne vlaga v ta subjekt in to socialno panogo. In nekateri bi morali tukaj imeti večji posluh. Pa ga nimajo. Se sklicujejo na druge, ko pa so sami bili postavljeni na položaj, da to uredijo in začenjajo vsaj nek projekt, ki kaže neko prihodnost.

 

Težko je

Težko je. Res je težko v Mariboru priti do stanovanja. vendar se da. Ampak na to moraš biti pripravljen. Tudi glede cene in prvega vtisa. Prijatelj je dobil dobrega najemodajalca, vendar je moral oz. bom takole napisal. Ko je videl stanovanje je prijatelje rekel, da a vzame. Najemodajalec je prinesel papirje in rekel “tu sem in lahko takoj urediva. Potem za vas ne bom imel več časa”. In res. Prijatelj je imel srečo, da je imel pripravljen tudi denar. Kljub najemnini 520€ ter stroški, ki bodo cca. 120€ je to kar dobro. Ni pa poceni.

 

To je zelo težka in pereča tema

Stanovanje. Težko dosegljivi cilji in sanje. Poznam mnoge, ki jim je uspelo, poznam pa tudi te, ki kredita ne dobijo in so najemniki. A, kaj ej boljše. Biti najemnik ali lastnik? Vsak ima svoje ideje in želje. Tudi sama kalkulacija je tukaj zelo pomembna. Nekomu se izide, drugemu pa ne.

 

Kaj si sploh želite?

To morate vedeti še preden greste na ogled. Ko ste na ogledu vas lahko določene zadeve predvsem presenetijo. Mene je npr. presenetila ta novica pri ogledu stanovanja, da je lastnik lepo povedal, da je stanovanje prosto, a se oddaja najboljšemu ponudniku. Le teh je bilo zagotovo 20 ali več. In iz 300€ mesečne najemnine je prišel na malo  več. A tam jaz nisem sodeloval, ker mi je bilo to res nizkotno. Oseba je lagala in … če mi oseba laže mene ne zanima več nikoli.

 

Pišite mi

Da. Pišite mi. Ampak samo, če ne pridete do razgovora. Mogoče pa vam lahko pomagam? Če ne drugega vam lahko podarim komentar na vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne? Da boste vedeli zakaj ne pridete do razgovora.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Stanovanja Maribor

 

… se krega in vse spravlja ob živce …

Drugi primer prijatelja je pa ta, da še vedno živi doma, se krega in vse spravlja ob živce. A stanovanja za 300€ pa ne dobi in dvomim, da pa ga tudi bo, ko pa išče samo ob Betnavi. Mogoče je to iluzija, a je težko. In do sedaj ne najde najemodajalca za takšno ceno. Čeprav stanovanja za oddajo so, on gleda samo to lokacijo in to ceno. Mogoče, kakšno garsonjero, a to je za njega premalo. In spet je tam, kjer je sedaj. Doma. Se krega in dere.

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

 

Stanovanja Maribor
Stanovanja Maribor
5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri