Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor so zelo težko dosegljiva, ker se cene vrtijo dražje, kot je celota sploh vredna. Tudi prodaja, kaj šele najem. Moj prijatelj ima rajši prazno stanovanje, ki ga oddaja za 600€, kot pa, da bi v njem imel družino ter ceno najema imel samo 400€.

 

 

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor

Stanovanja Maribor

Tukaj je nekaj koristnih povezav :

 

Vendar najboljše je povprašati

Vedno, ko boste začeli iskati stanovanje ne glede na lokacijo povprašajte prijatelje, kdo koga pozna, ki svoje stanovanje prodaja ali daje v najem. Tako bo najboljše, pa še sami imate prednost, kot pa, če je nekje oglas in 100 oseb pokliče ter se zanima. Hkrati pa je za stanovanje najslabše predvsem to, da je nekaj časa prazno. Pri prijatelju se je že začela vlaga ter kljub temu, da nima nikogar v najemu se mu je začela nabirati vlaga in plesen ter se ta celota lepo vidi na stenah. In to sploh ni OK. Če pa bi notri imel osebe pa bi bilo predvsem drugače. Tega ne bi bilo. Vsaj do sedaj tega ni bilo in s tem ni imel prav nobenega in nikakršnega problema.

 

Kaj si sploh želite?

To morate vedeti še preden greste na ogled. Ko ste na ogledu vas lahko določene zadeve predvsem presenetijo. Mene je npr. presenetila ta novica pri ogledu stanovanja, da je lastnik lepo povedal, da je stanovanje prosto, a se oddaja najboljšemu ponudniku. Le teh je bilo zagotovo 20 ali več. In iz 300€ mesečne najemnine je prišel na malo  več. A tam jaz nisem sodeloval, ker mi je bilo to res nizkotno. Oseba je lagala in … če mi oseba laže mene ne zanima več nikoli.

 

 

Pišite mi

Da. Pišite mi. Ampak samo, če ne pridete do razgovora. Mogoče pa vam lahko pomagam? Če ne drugega vam lahko podarim komentar na vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne? Da boste vedeli zakaj ne pridete do razgovora.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Stanovanja Maribor

– – – – – – – – – –

Posted in Tips – smart tips.