Ste prišli do razgovora dlje pa ne

Ste prišli do razgovora dlje pa ne?

Ste prišli do razgovora dlje pa ne?

Ste prišli do razgovora dlje pa ne?

Če ste prišli do razgovora dlje pa ne se morate zavedati, da je vašo gradivo dobro. Vsaj nekoga je prepričalo, da vas je poklical in hotel spoznati. Če pa od tukaj dalje ne gre več, pa ste za celoto popolnoma odgovorni sami. Žal. Takšna je realnost. Za končni finiš ste odgovorni sami.

 

Trema

Še vedno poslušam od starejših oseb, da so na razgovoru imeli “tremo”.
Za strokovnjaka določene panoge je trema lahko samo izgovor, da ni dosegel to, kar si je zadal ali pa se ni dovolj potrudil, da bi se lahko izkazal. Če oseba ne želi imeti treme se prej pripravi. Dela na sebi in tem, da bo sproščen in lepo odgovarjal. če pa je trema pa se lahko zakomplicira oz. zaplete. Skratka na razgovor se pripravite!

 

Se dodatno izobražujete

Vsakega direktorja zanima tudi, kako oz. koliko in na kakšen način se dodatno izobražujete. Pri tem lahko lepo in sproščeno napišem, če oseba išče programerja se bo zavedala, da bo ta oseba programirala tudi doma in delala na fuš s tem pa se veliko več naučila. S tem bo oseba postajala dodana vrednost podjetju, v katerega niso rabili preveč vlagati. Če pa je oseba npr. avtomehanik, ki popravlja avte samo v službi pa se bo naučil samo toliko, koliko bo imel možnosti na delovnem mestu. Več pa ne. Če pa bo oseba rekla, da popravlja avte tudi doma … pa si je že skoraj zagotovil delo.

 

Zna se pogovarjati

Delodajalec vas lahko nauči dela in kako se dela. A vaše osebnosti; pogovora, pristopa in da boste izžarevali določeno zaupanje – to pa vas zelo težko. Zato delajte na sebi. Vzemite kakšno knjigo o osebnostni rasti in jo predelajte.

Dovolite, da vam pomagam

Pišite mi in lažje vam bo.

Moj email : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Ste prišli do razgovora dlje pa ne?
.
– – – – – – – – – –
Da.
– – – – – – – – – –

 

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

Honorarno delo

 

Ste prišli do razgovora dlje pa ne

Ste prišli do razgovora dlje pa ne?

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.