Ste za seks na delovnem mestu

Ste za seks na delovnem mestu

Ste za seks na delovnem mestu

Ste za seks na delovnem mestu pri tem pa je druga oseba vaš zaročenec? Pa gremo od začetka. Podjetje si je zaradi svoje varnosti inštalirala kamere po pisarnah in nekaterih ostalih predelih. Šlo je zato, da so se začele dogajati kraje – tatvine in direktor je mislil, da bo s tem naredil konec. Skratka. Sredi delovnega dne so prišli monterji in celoto uredili. Hkrati je vsak posameznik bil poklical v pisarno, mu je bilo obrazloženo, zakaj so kamere in tudi dobil v podpis, da je s tem seznanjen in se s tem strinja. Podpisali so vsi.

 

Ste za seks na delovnem mestu

“Vroče je, vroče je tukaj … Miran, daj me kar tukaj”.

 

Ste za seks na delovnem mestu ter ufff

Direktor te firme je pošten. A pazi na vsak cent. Je škrt. To sam prizna. Če želiš nekaj od njega, moraš veliko delati. Potem pa od njega dobiš boljšo plačo. To vedo vsi zaposleni. Zato nimajo nekega urnika in včasih lahko delavec dela samo 5 ur, pa gre domov. Včasih pa bo več. In to se je zgodilo tudi njegovi delavki. Žal, je stranka bolj popoldan oddala naročilo in ta sodelavka si je vzela čas in odločila, da bo to stranko naredila do koca. Ura je bila 17.23, ko je k njej v pisarno prišel njen mož. Se lepo usedel za mizo, vzel telefon in ženo pustil pri miru.

 

Potem pa … “vroče je, vroče je tukaj … Miran, daj me kar tukaj”

Čeprav sta oba vedela, da kamera dela, sta začela uživati na pisalni mizi.

 

Ampak kamera se je vklopila tudi v soboto, ko nobenega …

Da. Kamera se je vklopila tudi takrat, ko je direktor vedel, da nikogar ne sme biti v pisarni. Dobil je opozorilo ter šel pogledati, kdo se sprehaja po najetih pisarnah. In seveda, Bil je hišnik. Lepo se je videlo, da je nekaj gledal na električni omarici, popisal števce in … zraven si je še nekaj vzel.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Ste za seks na delovnem mestu

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.