Strukturiran življenjepis primer

Strukturiran življenjepis primer

Strukturiran življenjepis primer

Strukturiran življenjepis primer-2

Strukturiran življenjepis primer

Strukturiran življenjepis primer je lahko lep in odličen primer, kako naj življenjepis tudi bo napisan. Tudi, kako se ga naj napiše in uporablja. Kot prvo moram poudariti, da vsi CV-ji in Europass obrazci niso ravno dovolj dobri, da bi samega direktorja navdušili. A so pa strukturirani in se vidi vsaj nek potek glave in repa. Vendar je celoto treba korenito spremeniti. Zelo spremeniti.

 

A zakaj?

Strukturiran življenjepis primer je računalniško napisan brez neke note osebnosti in tudi ne nagovarjanja. To pa novi življenjepis mora imeti. Vsak direktor ima rad, da ga oseba nagovarja. Ker le tako vidi oz. spozna tiste, ki si želijo dela od tistih, ki ga samo iščejo. In tukaj je razlika.

 

Kaj je s ten hudičevim primerom?

Nič. Popolnoma nič. To je samo bližnjica za tiste, ki želijo nekaj hitro spesniti pri tem pa se ne zavedajo, kako in kaj. Naj vam podam primer vsega tega. Primer življenjepisa je zanič. Sledi iz preprostega razloga, ker si nobeno delovno mesto ni podobno in še nekaj. Ta CV zadostuje samo za javno upravo, pri zasebnem podjetju pa se oseba mora še bolj potruditi.

 

Realen primer : zaposlovali smo grafičnega oblikovalca spletne strani
Pri tem smo naleteli in spoznali veliko kandidatov. Vendar tukaj pa preberite pozorno. Veliko od njih je reklo “Najdite mi želeno stran in vam uredim slike ter celotno grafično podporo.” Kaj je hotel s tem povedati? Da nima pojma o grafičnem oblikovanju novih stvari. Pa podjetje ne rabi neke kopije druge spletne strani. Ne. Podjetje rabi nekaj novega in edinstvenega. Nekaj, kar je moto in gonilna sila samega podjetja. Podjetje si želi imeti novo kreacijo. A dobila pa naj bi samo neko kopijo oz. spremembo nečesa drugega.

 

Tukaj še en primer od primerov : Smrkci
Zamislite si, da bi podjetje kopiralo Smrkce. dali bi jim samo drugačno obleko in like samo barvno spremenili. A bi to bilo uspešno? Ne. Ker original je le original. Zalo podobno delajo s skladbami. A zelo redko kateremu uspe, da je kopija boljša od originala. Le redkim.

 

Kaj vam svetujem?

Ne iščite primera. Bodite vi. Za začetek mi pošljite vašo gradivo in dobili boste BREZPLAČNI komentar. Potem lahko gremo naprej. Aja pa še to. Vsem primerom pa nekaj manjka. Res. Nekaj jim manjka in zato sami direktorji niso tako veseli, da bi osebi povabili na razgovor. To skrivnost pa vam odpisal v samem podanem komentarju. Seveda, če si ga boste želeli prebrati oz. ga dobiti.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Tema : Strukturiran življenjepis primer

 

Strukturiran življenjepis primer

Strukturiran življenjepis primer

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.