Študentsko delo od doma 2022

Študentsko delo od doma 2022

Študentsko delo od doma 2022

Študentsko delo od doma 2022 je lažja varianta, da študent delo dobi od konkurence, ki je že zaposlena ali pa brezposelna.

 

Študentsko delo od doma 2022

Študentsko delo od doma 2022

Študentsko delo od doma 2022

Pa smo spet tukaj. Študentsko delo od doma je za tiste, ki res nekaj dobijo in najdejo mogoče idealna kombinacija. Zakaj? Ker je tukaj sama zakonodaja lepo napisana in študent dela preko študentskega servisa, kar pomeni, da ne dela na črno. Ob tem se tudi sam uči in vso znanje samo širi. Seveda se da študente videti marsikje. A, delajo tudi doma. Mogoče samo preko telefona ali preko računalnika. Ne glede, kakšno delo je, ga znajo in s tem zaslužijo vsaj nek euro, da si lahko kupijo to, kar potrebujejo.

 

Evo tukaj nekaj študentskih del od doma 2022

1 – Telefonski marketing

To poznate. Lahko, da oseba kliče okoli, lahko pa, da samo posreduje informacije. To je, ko se študentka predstavi, kot da je zaposlena in potem odgovorna na vprašanja ali pa nudi dodatno pomoč Tega v Sloveniji je kar dosti in tudi precej izkoriščeno je to vse.

 

2 – Telo na telefonski liniji

Spet. Lahko, da je posredovanje informacij ali pa delo na vroči erotični liniji. Da. Tudi to obstaja? A zakaj se splača študenta za to najeti? Poceni delovna sila in vsa papirnata vojna za zakonodajo je popolnoma urejena.

 

3 – pisanje zahtevnih člankov, prevajanje, lektoriranje

Študentje so zelo dobri v tem. Sam sem pred leti preko študentskega servisa najel 4 študente. Vsak je znal svoj tuj jezik in prevedli so mi kar nekaj gradiva. Za razliko od prevajalske agencije so bili dosti cenejši. Njihovo delo pa je bilo vrhunsko, saj so dokazovali, da so tudi oni zunanji sodelavci prevajalskih agencij. Super, kajne?

 

4 – programiranje

Ko oseba rabi neka mali program so študentje super in idealna izbira. Takoj se nekdo najde, naredi in dobi plačano.

 

Sedaj smo videli

To je res, da je lažje najeti študenta, kot pa razkirati, da bo oseba delala doma na črno. Ker lahko tudi oseba doma tega ne naredi in je lahko škoda tudi zelo velika. Zato so podjetja zelo pazljiva, saj nikoli se ne ve, kdo ima s kom kašen opravek. Po drugi strani pa je na koncu lahko tudi slabo plačilo, ker mogoče nekaj ni bolo OK ali v redu narejeno. Kakorkoli bodite previdni.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Študentsko delo od doma 2022

 

 

5/5 - (17 votes)
Posted in Tips – smart tips.