Študentsko delo od doma

Študentsko delo od doma

Študentsko delo od doma

Študentsko delo od doma je lahko zelo zanimivo. Spoznavam osebe, ki so dobile takšno priložnost in so zelo vesele, saj se hkrati lahko učijo in pripravljajo za šolanje po drugi strani pa si lahko nabirajo delovne izkušnje. Pomagal sem že mnogim študentom, a v zadnjem času v času Covida19 sem pomagal sledečim.

 

1 – programer
Delo programerja od doma je lahko zelo dobičkonosno, po drugi strani pa se oseba lahko še kaj več nauči, kot pa samo, da si išče redno zaposlitev. Pri tem moram izpostaviti tudi to, da sem tej osebi pripravil tudi prošnja za delo programerja, kakor tudi prošnjo za referenco oz. priporočilo.

 

2 – vnos podatkov
Gre za delo v pisarni vendar je oseba to delo lahko začela delati od doma. Pri tem je bila priklopljena v sam sistem firme, a vse podatke pa je ročno prepisovala v sam poslovni sistem. Tega je bilo veliko, a tudi do napak ni smelo prihajati.

 

3 – grafičar
Izdelava grafične pasice se lahko dela tudi od doma. Pravzaprav oseba vse dela od doma, ker ima zelo dober računalnik ter originalno vso programsko opremo. Kljub temu, da še študira je ta oseba zelo dober grafičar oz. grafični dizajner.

 

Študentsko delo od doma je lahko zelo zanimivo

Ja, res je, da je lahko vsako študentsko delo od doma zelo zanimivo. Pri tem pa se moramo zavedati, da so doma drugačni delovni pogoji, kot pa na samem delovnem mestu, Ampak takšno delovno mesto je potrebno res iskati in pri tem morate imeti vse delovne izkušnje. Morate že imeti določena znanja, da lahko s samim delom takoj začnete oz. ste že doma bili svobodni s tem delom. Znanje je tisto pri čemer morate poudariti, da jim lahko pomagate in se na vas lahko zanesejo.

 

Vendar tudi obstaja napaka

Prva napaka je verjetno ta, da oseba po koncu dela ne prosi za priporočilo. To bi morala. Saj je to zelo vreden dokument. Le tega zelo priporočam, saj vam potem lahko odpre še kakšna nova vata. Sama priporočilo morate dobiti. Potem pa je tukaj še ena malenkost. Ta je namreč sama prošnja za delo, katerega sam študent pošlje na podjetje. Ko dobim dokument opažam, da se same osebe nekako ne razpišejo glede njihovega popolnega znanja in vsega tega, zakaj so oni odlična izbira za študentsko delo. In potem ne pridejo do razgovora oz. samega dela ne dobijo, kljub temu, da imajo vsa znanja ali pa še več.

 

Pri tem vam lahko pomagam jaz

Vedno bolj sama podjetja zahtevajo, da jim sami študentje pošljejo prošnjo ali življenjepis. Odvisno od samega delovnega mesta. In potem se dela selekcija ter ves postopek za iskanje najboljšega kandidata. In določenim spodleti ravno tukaj. Zato ne delajte te napake tudi vi. Dovolite si pomoči.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Tema : Študentsko delo od doma

Študentsko delo od doma
Študentsko delo od doma

 

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri