SZ kariera

SZ kariera

SZ kariera

SZ kariera

SZ kariera

SZ kariera. sama kariera na SZ gre lepo korak po koraku. Tudi, ko sem se pogovarjal so osebe na določeno delovno mesto prišle na sledeč način :

  1. Preko vez in poznanstev
  2. Priporočil in odličnega dela drugje
  3. Enostavno so prepričali kadrovsko službo, da so dober člen za razpisano delovno mesto

 

SZ kariera ter postopek

Verjeli ali sem pomagal, kar nekaterim posameznikom, da so prišli do samega razgovora na SZ. Sedaj nekateri so delo dobili, drugi pa ne. Razlika med njimi in njihovim znanjem je bila velika. A tisti, kateri samega dela ni dobil je povedal, da išče enoizmensko delo. Je povedal naravnost in direktno. Ni ovinkaril in iskal kasnejše izgovore. Ne. To je to. Povedal iskreno. Drugim pa je večizmensko delo ustrezalo. So navajeni tega in so sprejeli tudi tukaj takšne delovne pogoje.

 

Aja … postopek ter SZ kariera

Življenjepis. Tukaj je bil osebno življenjepis z uvodnim nagovorom in potem je sledil še življenjepis. Velik poudarek je bil na temo “kje jim sam kandidat lahko že takoj pomaga“. In to se je obrestovalo. In to zelo. Razlog je bil enostaven. Samemu vodji kadrovske službe smo podali dovolj tehtnih in temeljitih informacij, da se je z lahko odločil, koga bo poklical na razgovor. Potem pa še šteje drugi dejavnik – to je sama osebnost delavca. Kako se obnaša na delovnem mestu.

 

Ko pa se enkrat pride na samo delovno mesto …

Potem se šele začenja sama akcija. Šele sedaj se je potrebno izkazati in dokazovati. Vsaki dan. Vsak korak in vsako dejanje je pregledano in opazovano. Nenehno je oseba pod nadzorom.. Tudi tam, kjer oseba misli, da ni nikogar – vedno je nekdo. Vedno nekdo bdi nad novim zaposlenim. Ves čas – vseh 8 ali več ur. Vsaj prvi mesec. Da ne pride do kakšne drastične napake ali pa še česa drugega. Tukaj tudi sami preverjajo, koliko je oseba v resnici povedala o sebi in kaj se je zlagala. V prvem mesecu se vse izve.

 

Torej za SZ je potreben en dober življenjepis

Mogoče tudi prošnja? Mogoče. A vem, da življenjepis ima uspehe. Kaj imate vi? Kakšen je vaš življenjepis? Ali vaš življenjepis zajema vse potrebne postavke, da se ga lepo preberi in direktor že takoj ve, kdo ste in kako mu lahko pomagate? So vam drugi rekli, da je vaš življenjepis OK? Pošljite ga šemi v predogled in da ga vam pokomentiram. Seveda bom to za vas naredil brezplačno. Da brezplačno vam bom pokomentiral in podal sam komentar za vaš življenjepis.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : SZ kariera

 

– – – – – –

… ah ta kariera SZ …

Lepo pozdravljeni. Ah ta kariera na SZ. Tudi tukaj je težko priti do neke kariere, ker, to kar delaš ti skoraj ostane do penzije. Če pa že imaš srečo potem pa se moraš zelo namatrati, da te sploh opazijo. Tako je bilo vsaj v moje primeru. Ampak na SZ je pa fajn delati!

– – – – – –

SZ kariera

SZ kariera

– – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.